2777
2789

عزیزم تا ۶ ماهگی بچه فقط حس می‌کنی بدبخت شدی و دیگه هیچ وقت رنگ آرامش و نمی‌بینی.

تازه بعد اون حس های خوب میاد...

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تا ۶ ماهگی بچه فقط حس می‌کنی بدبخت شدی و دیگه هیچ وقت رنگ آرامش و نمی‌بینی. تازه بعد اون حس ه ...

تا ۶ماه اینجوریه؟ب خاطره چه تغییرایی عزیزم بیشتر میگی

خدایا شُکرت❤🧿
تا ۶ماه اینجوریه؟ب خاطره چه تغییرایی عزیزم بیشتر میگی

به خاطر اینکه بچه تا ۶ ماه شب درست نمیخوابه. تازه بعدشم ممکنه مثل پسر من درست نخوابه ولی حداقل خودت دیگه عادت میکنی. 

و اینکه مدام استرس داری. از لحاظ هورمونی مستعد افسردگی هستی هم خودت هم شوهرت.

شوهرت یا از اوناست که به بچه حسودی می‌کنه و هی ازت گله داره که چرا براش وقت نمی‌ذاری مخخصوصا در رابطه با ارتباط زناشویی تون. یا از اوناست که مثل شوهر من رو بچه حساسه و اننننقدر ازت ایراد میگیره و‌ بهت گیر میده که دیوانه بشی. حداقل بچه اول همینه.

بچه فک ش هنوز قوی نیست و مدااااام میک میزنه تا سیر بشه. و همیشه کمر و دست و گردنت درد می‌کنه.

و خییییییلی چیزهای دیگه که بعداً خودت متوجه میشی....

من حدودی گفتم ۶ ماه.

بعضیا تا ۴ ماه بعضیا حتی تا یک سال اینطوری ن.

به خاطر اینکه بچه تا ۶ ماه شب درست نمیخوابه. تازه بعدشم ممکنه مثل پسر من درست نخوابه ولی حداقل خودت ...

مرسی عزیزم.اینایی ک گفتی مثبت نبودا😄تغییراته مثبته زندگی منظورمه ...اینارو من بهشون واقفم چون من کمکمه خواهرام بودم بعده زایمان همرو از نزدیک دیدم...واسه همین پرسیدم تغییراته مثبت در زندگی زناشویی اونایی ک توو چهارچوبه خونه اتفاق میفته چیاس😉

خدایا شُکرت❤🧿
مرسی عزیزم.اینایی ک گفتی مثبت نبودا😄تغییراته مثبته زندگی منظورمه ...اینارو من بهشون واقفم چون من کم ...

میدونم مثبت نبود

شما گفتی تو ۲_۳ ماه اول چه تغییرات مثبتی بوده، من در جواب شما گفتم تا ۶ ماه تغییر مثبت خاصی نیست. عشق و عاطفه مادری هست ولی بیشتر سختیه. بعدش تغییرات مثبت هست