2777
2789

سلام دوستان.من ۲تا بچه دارم پسرم ۳سالشه و دخترم ۳ماهشه.خودم ۲۷ سالمه شوهرم ۱۵ سال ازم بزرگتره ۶ساله ازدواج کردیم.وضع مالیمون خوبه.خداروشکر مشکلی تو زندگیمون نداریم.شوهرم خیلی زحمت کشیده تا به اینجا رسیده....

برادر شوهرم بعد از ۲۵ سال زندگی شیرین با همسرش به مشکل برخورده و داره جدا میشه کل زندگیش به اسم زنشه.زنشم گفته اینا که به اسم منه همش مال من تازه مهریمو هم میزارم اجرا.......

شوهرم خیلی تو فکره امروز بهم گفت ما تا الان خوب زندگی کردیم نکنه بعدا مثل اونا بشیم و تو مهریتو بزاری اجرا من کل زندگیمو از دست بدم.اینم بگم مهریه من ۱۳۷۳ سکه هست.شوهرم خیلی ادم خوبیه خیالمم راحته که چیزی زیر سرش نیست جز کار سرش به چیزی گرم نیست.میگه برو مهریتو بکن ۱۱۴ سکه منم خونه‌رو به نامت میزنم خونمون بزرگه تقریبا ۳میلیاردی می‌ارزه.منم گفتم باشه به شرطی که بین خودمون بمونه

بنظرتون کار درستیه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ک 

خونه بزنه ب نامت بهتر از چن تا سکه نسیه هس، ولی مطمئن شو ک حتمااا ب نامت کنه بعد مهریه رو کم کن!!

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔

بخشیدی 

بعد خونه رو نزد چی؟

اول خونه رو به نامت بزنه بعد ببخش

چون خونه رو بزنه به نامت بالا پایین و دردسر داره 

ممکنه بعد بهونه کنه

ولی بخشیدن تو فقط یه امضا

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خب نه مسلما   بگو مکه زیر سرت بلند شده که همچین فکری میکنی کجای زندگی ما شبیه بقیست که من بخوام مثل بقیه خوشی بزنه زیر دلم و برم تو اکر خوب باشی منم خوبم.     

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .