2777
2789

♉️کرم سفید کننده خانگی

💠نصف فنجان ماست ساده

💠عسل 1 قاشق چای خوری

💠آبلیمو 2 قاشق چای خوری

💠مقدار کمی زرد چوبه

🔰 همه مواد را مخلوط کنید قبل از خواب روی پوست بزنید

من میزنم خوبه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای سفیدی پوست و صاف شدن و چاق شدن صورت خودم امتحان کردم خیلی خوب بوده 

سیب زمینی و رنده کنید و عسل و گلاب و یه کوچولو آبلیمو باهم مخلوط کنین و قبل از خواب به پوستتون بزنید و ۳۰ دقیقه بمونه بعد با آب سرد بشورید در هفته سه بار بزنید

پوست بدن روچیکارکنیم سفید وزیبابشه؟

خانماخواهشا اگر کسی یا خودتون از گلوتاتیون استفادا کردیدبیایدتاپیکم بهم بگید خواهش میکنم😭اگرهرراه وروشیم واسه سقیدی بدن وصورت بلدیدبگید😭مردم ازفکربهش   بی توو اسمت عزیزم‌❤  اینجاخیلی سوت و کوره ❤ولی خب عیبی نداره❤ دل من خیلی صبوره ❤ صبوره...!❤❤
والله من یکی دوماه استفاده کردم خیلی خوب بود همه میگفتم چیکار کردی پوستت صاف و روشن شده و خبری از جو ...

آره ولی قطع کن خواهرم زد باطر جوش خیلی خوب بود بعد پنج ماه پوستش نازک شده بود رگ های صورتش اگه بیشتر دقت میکردیم دیده میشد! دیگه قطع کرد رفت دکتر پوست 

پوست خیلی حساسه باید خیلی مواظب شد

روبه رشدم 🌱
آره ولی قطع کن خواهرم زد باطر جوش خیلی خوب بود بعد پنج ماه پوستش نازک شده بود رگ های صورتش اگه بیشتر ...

خیلی وقته دیگه نمیزنم آخه پوستم دیگه نیاز نداشت ادامه بدم 

ولی اون جوری نشد🤔

کارایی ک روزانه خودم انجام میدم

صبحا قبل اینکه چیزی بخورم با روغن زیتون قرقره میکنمو چندثانیه تو دهنم نگه میدارمو بعد از دهن خارج میکنمو بعدش با نمک دریایی مسواک میزنم

ناشتا عسل و سیاهدونه میخورم بعدش سویق سنجد با شیروعسل میخورم

وسط روز هم چای پونه یا چای اویشن میخورم

یه کرم دست ساز دارم ک روزانه به صورتم میزنم واسه شفافیت پوست صورت و جای لک و چروک و سیاهی دورچشم

بعد حمام گلاب اسپری میکنم رو صورتم و به ساقه موهام روغن نارگیل میزنم

شبا هم با ترکیب روغن نارگیل و زردچوبه مسواک میزنم

قبل خواب هم به مژه هام روغن کرچک میزنمو داخل چشمم سرمه میکشم