2777
2789
عنوان

دزد خونمون رو زد..

507 بازدید | 27 پست

بچه ها خونمون رو دزد زد.4 روز رفتیم مسافرت.بابام و زنشم رفته بودن مشهد.نگفتن که رفتن تا ما بیایم.از رو پشت بام انده بودن شیشه رو شکستن.جا کفشی و آبگرمکن و فرش اتاق و بردن.ابگرمکن رو که کنده بودن.اب ریخته بود کل خونه زیر آب بود رو یخچالم ریخته بود.الان یخچالمون روشن نمیشه بنطرتون سوخته 3روزه کارم شده گریه .چقد باید باز خرج کنیم تو این اوضاع بی پولی.چقد من بدبختم.

چرا اخه خداا

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
خدا لعنتشون کنه

انشاءالله. دلم خونه فقط گریه میکنم. جا کفشی رو ماه پیش گرفتم 1و800.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزززم 😢

ابگرمکن الان 2تومن شده.

فرشی زیر 8 تومن دیگه پیدا نمکنم.

جا کقشی هم الان 2تومن شده حداقل.

یخچالم اگه بسوزه بدیختم.

ازاین یخچال دوقلو ها بود.الکترواستیل بود مارکش

ابگرمکن الان 2تومن شده. فرشی زیر 8 تومن دیگه پیدا نمکنم. جا کقشی هم الان 2تومن شده حداقل. یخچالم ...

متاسفم عزیزم واقعا ناراحت شدم 😞ما هم همین تازگیا دزد ادمد و ضرر زیادی بهمون زد 

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
متاسفم عزیزم واقعا ناراحت شدم 😞ما هم همین تازگیا دزد ادمد و ضرر زیادی بهمون زد 

همون یخچال رو فک کنم چند سال پیش 10 تومن خریدیم.

الن حداقل 50 تومن شده.

خدا بهت صبر بده

همون یخچال رو فک کنم چند سال پیش 10 تومن خریدیم. الن حداقل 50 تومن شده. خدا بهت صبر بده

از تشخیص هویت اومدن برای اثر انگشت و اینا؟

از تشخیص هویت اومدن برای اثر انگشت و اینا؟

اره زنگ زدیم گفت ما فقط واسه چیزایی جنایی اثر انگشت نگاری میکنیم.

وقتی  کفتم حتما باید مارو میکشتن.

گفت دعا کن تا پیدا بسه.

داداشمم گفت ولش کار میکنم دوباره میخرم.

بابام گه عین خیالش نیست.

اره زنگ زدیم گفت ما فقط واسه چیزایی جنایی اثر انگشت نگاری میکنیم. وقتی  کفتم حتما باید مارو می ...

اشکال نداره عزیزم،جاش زود سبز میشه خدا کنه ضرر جانی نباشه،برای ما اومدن ولی هیچ اثر انگشتی نبود و هیچ فایده ای نداشت

اشکال نداره عزیزم،جاش زود سبز میشه خدا کنه ضرر جانی نباشه،برای ما اومدن ولی هیچ اثر انگشتی نبود و هی ...

نه از ما اصلا نگاه نکردن.

باورت میشه تخم مرغ زده بودن به دیوارگوجه هارو مالیده بودن به گچ ها.

نه از ما اصلا نگاه نکردن. باورت میشه تخم مرغ زده بودن به دیوارگوجه هارو مالیده بودن به گچ ها.

ای خدا لعنتشون کنه 😟 دیگه چرا از این کارا کردن،حتما کار آشنا بوده

ای خدا لعنتشون کنه 😟 دیگه چرا از این کارا کردن،حتما کار آشنا بوده

نمدونم.

گوشواره و النگو هایی که از مامانم مونده واسم تو کمد بود اونارو نبرده بودن.