2777
2789

نه

😐🚬

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

نه نمیشه پیج اصلیو 

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم دیلیت اکانت داشته باشه اما اگر نداشت توی قسمتی که نوشته اگر چند وقت نبودی کاربریت حذف شه کمترین زمان ممکن رو بزن و روبیکاتو حذف کن خودش تپ اون مدت حذف کاربری میشه

برنامه های ادمین برنامه هایی هستند که گاهی خود ما آن ها را نصب می کنیم اما در لیست اپلیکیشن های نصب شده نمایان نمی شوند و نمی توان به صورت مستقیم آن ها را حذف کرد! برای حذف این برنامه ها، مراحل زیر را در طی کنید:

در قدم اول به قسمت Settings بروید.

سپس گزینه Security  و سپس Device administrator را پیدا کرده و بر روی آن تپ کنید.

اگر این گزینه ها را پیدا نکردید، نگران نباشید، عبارت Device admin app را در قسمت سرچ (آیکون ذره بین) تایپ کرده و سپس بر روی آن تپ کنید.

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

در قدم بعدی، گزینه Device admin apps را از پنجره موجود پیدا کرده و بر روی آن تپ کنید.

در مرحله بعدی برنامه  Find my device را انتخاب کرده و بر روی آن تپ کنید.

با انتخاب گزینه Deactive این برنامه را غیر فعال کنید.

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد