2777
2789

دو ساعت رفتم برگشتم دیدم خونه خودم راحت ترم

تو خونه خودم باید با یه نفر بجنگم 

تو خونه پدرم با ده نفر

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸ماه قصدمم طلاق

ب آخرخط رسیدم

حالم ی روز خوب ی روز بد......

بالاخره ی روزی خیلی خوب میشم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

من۳ماهقهر کردم اومدن دنبالم وگفتن ازین ببعد هرچی تو بخای همون میشه اما همش دروغ دوباره همون اشوهمون کاسه

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

من ۲بار پیش اومد.بار اول ۱۰روز.بار دوم ۲۰روز.هیچ تغییری ایجاد نشد جز این که خیره تر شدن.سرکوفت میزنن.با شوهرمم سرد تر شدیم و مسائل اون زمان یادمون نمیره هیچوقت

من با مامانم اینا قهر کردم رفتم خونه مامان بزرگم 😅 و همو شب مامانم زنگ زد گفت حالم بده بدون تو . منم صب برگشتم پیشش .

یه روز انقدر موفق بشم ک حسرت دیدنم به دل خیلیا باشه .♡⁩.

ی روز مونده ب عروسیم دعوا کردیم شدیییید

سرچی؟؟؟

سراینکه مو میخواستم بذارم مو کوتا بود

اونم میگف نهههه فقط موهاخودت

موهامم پسرووونه جیگرموخون کرد اون روز

دیگ زد بیرون منم زدم بیرون بهم رسیدیم دیدیم همو برگشتیم باغر غرتموم شد

خونه ننه هامونم نرفتیم 

درکل اگ میشه موضوع حل بشه نریم بهتره چون خود ادم ممکنه یادش بره وتموم شه ولی پدرمادرفرق دارن تا ابد یادشون میمونه..

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨