2777
2789

والا منم ماشا ءالله بهترین وسایل و لباس و طلا خلاصه هرچی که به فکرتون برسه اما هیچ وقت پزشونو ندادم ولی برعکس من خواهر شوهرم با چیزای ساده تری که داره خودشو کشته

خودم یه خواهر شوهر دارم که خیلی پز میده چند تا النگو داره قشنگ اونارو میکنه تو چشمت همش گوشیشو میگیر ...

النگو مگه پز داره؟! اکثر خانومای تا دهه هفتاد دارن خیلی هم از مد افتاده

پز فقط پزای مادر شوهر من که الان دوتاش یادمه😅 یکیشو که بگم خواهرشوهرم ببینه جرم میده آلرژی داره به اون پز مامانش😝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریم وقتی میاد خونه ما جهازمو‌میبینه شروع میکنه میگه آره ما هم واسه خواهرم از این بوفه خوب ترشو گرفتیم سی میلیون.

از این قاشق ها سنگین ترشو گرفتیم پنج میلیون.

قیمت های نجومی میده واسه ده سال پیش😑

در حالی که من چهار سال پیش مثلا سرویس قاشق خیلی خوب گرفته بودم یک میلیون.

اینا از کجا ده سال پیش از این سرویس ها خوب ترشو پنج تومن گرفتن😑

خیلی ضایع هست.منم نمیدونم چی بگم که بفهمه من باور نمیکنم

ی معلم داشتیممم مرد بود میخواستت بگه من خیلی شاخممم

یهو در اومد وسط کلاس گفت اره من هم دانشگاهیم ی دختره ای بود وو...... الان خونش ۱۲۰۰ متره من خجالت میکشم وقتی میرم خونش اخه خونه من ۶۰۰ متره😑😑😑😑😑😂😂😂😂یک ساعت زر زد که بگه خونم شش صد متره

پز خواهرشوهرم. که الکی میگه دم عید ۲۷ میلیون تومن کار کردم خیلی سرم شلوغ بوده‌ درحالیکه دو تومن از شوهرم قرض گرفت فرداش . میگفت نداریم. مجبوری مکه انقد بلوف میکنی زن حسابی

جاریم وقتی میاد خونه ما جهازمو‌میبینه شروع میکنه میگه آره ما هم واسه خواهرم از این بوفه خوب ترشو گرف ...

جاری منم همینه قیمت هر چیو هزار برابر میکنه دلم میخاد یه بار بهش بگم که تکرار نکنه اما نمیدونم با چه روشی