2777
2789
منم ندیدم تا حالا 

من دیدم ولی مردی که پز بده پز ماشیناشونو😂

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده که فقط خانما اهل پز دادن هستن مردا اصلا اینجوری نیستن ...لااقل من ندیدم

وایییی نگو پسر یکی از پسرعموهام هر ماه گوشی عوض میکنه میاد خونه پدرم پز میده یا همش درحال ماشین تغییر دادنهازین باکلاسا حالا وضعشونم معمولیه ها ولی با قرض ‌قوله ایناها ماشین مدل بالا رنگا هم جوری که توچشم بزنه بایه گاردی هم میشنه تو ماشین یعنی هروقت من میبینمش ای خندم میگیره تازه الکی هی میگه چندصد متر خونه فلان جا خریدم ما دیگه تا تهش میریم بلف میزنه خواهرشم بدتراز خودشه🤣🤣🤣

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
آهان یادم افتاد یه جاری هم دارم‌ یه سال تلاش کرد واسه پسر دار شدن و رژیم و خرج‌کردن و .... بچه ی د ...

واویلا شق القمر کرده😡من مادر شوهرم وقتی یکی پسر میاره میاد همچین میاد میگه فلانی پسر زاییده که انگاری چیکار کرده، بعدش هم به من میگه اینقدر سوسیس کالباس خوردی آخرش دختر زاییدی 😭

دختر و پسر هر دو نعمت خدا هستن حرفم به بیشعوری بعضیاس

واویلا شق القمر کرده😡من مادر شوهرم وقتی یکی پسر میاره میاد همچین میاد میگه فلانی پسر زاییده که انگا ...

آره والا.انگار شق القمر کردن.

من قبل اینکه ازدواج‌کنم فکر میکردم این افکار پوسیده دیگه تموم‌شده.بعد ازدواج فهمیدم نخیر حتی بدتر شده😑

خیلی بده که فقط خانما اهل پز دادن هستن مردا اصلا اینجوری نیستن ...لااقل من ندیدم

چرا ما داریم تازه دوماده هر کاری کنه و هر چی بخره قیمتشو حداقل دوبرابر اعلام میکنه😂

سال97 کابینت زدن آشپرخونشون میگفت با سینکش 27 ملیون شد بعدا یکی از بستگان میگفت جلوی خودم حساب کتاب کردن 13 ملیون شد! چاقو از زنجان خریده بود میگفت 250 شوهر منم پیج اینستاگرم چاقوفروشه رو داشت گفتش راستشو بگو تا150 اومده پایین فعلا😂 و غیره

ولش کن فکر می کنه حالا دختر توی 16 سالگی شوهر داده چی هست؟دوماداش فکر کنم سیکلم ندارن!شوهر تحفه ای ب ...

ن بابا،خودشونم درسو ول کردن دیگ،یکی شون صافکاره یکی شون برقکار،ن منک حرص نمیخورم اصن مهم نی برام،هدفم پیشرفته ازدواجو مانع میبینم واسه خودم