2777
2789
عنوان

دوست صميميم همش نيش ميزنه منو

138 بازدید | 11 پست

سلام ،ي دوستي دارم ٦-٧سالع با هميم ،احساس ميكنم خيلييي نسبت ب من حسادت داره مثلا خودش ي دوس پسر داشت ك پسره راننده اتوبوس بود گويا خاستگارشم بوده ولي رسمي نيومده خاستگاري بعد گفته بود ك با اتوبوس ميام دنبال تو و مامانت بريم بيرون 😐بعد من يكي از اشناهامون گفتش ك از تو خوشمون اومده براي پسر داييمون پرستاري ميخونه و فلان ،من خيلييي دوس ندارم دوست دارمً مثلا كارمند بانك يا شهرداري باشه اينو ب دوستم گفتم گفت تو ن خودت كارمند بانكي ن فاميلات ن درو همسايه با خنده ام ميگفت 

اصلا تحت هيچ عنواني نميخوام باهاش باشم ديگ 

هر سري ام ك خدافظي كرديم خودش اومده پيام داده واقعا ديگ بدم مياد ازش 

باهم ميريم بيرون مثلا ي پسر ميوفته دنبال من يا تيكه ميندازه ب من كليييي تو قيافه ميره 

لا اله االله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاکش کن پیام نده بهت چرا خودت رو اذیت می کنی

من با ۲۸ سال سن ، یکی از دوستام رو بلاک کردم 🤫😐

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
تو خوشگل تری یا اون ؟

من 

ولي هي ب من تو روم ميگه خوشگل نيسي يا مثلا اينطوري ميگه ك من ملاك زيبايي دارم چشمام درشته لبام گوشتيه گونه دارم ،با اينك همه اينارو. داره ولي اصلا خوشگل نيس من اصلا تو روش نميگم  خيلييييي پوستش تيره اس قدشم خيلي كوتاه ،

لا اله االله
من  ولي هي ب من تو روم ميگه خوشگل نيسي يا مثلا اينطوري ميگه ك من ملاك زيبايي دارم چشمام درشته ...

دقیقا منم یه دوستی داشتم هی میگفت تو زشتی من خوش گلم با اینکه سیاه بود چشماش یه جوری بود و کلا صورتش کشیده که اصلا خوشگل نبود ولی هی به من میگفت تو زشتی ولی مقایسه کردنی من زیبا ترم چون چشمام سبزه 

ولش کردم تمام

ارمی و کیدرامرم.،اگه دنبال فیلم کره ایید تو هر تاپیکی باشه بهتون کلی معرفی میکنم 🙂💜 کره لاور:)
دقیقا منم یه دوستی داشتم هی میگفت تو زشتی من خوش گلم با اینکه سیاه بود چشماش یه جوری بود و کلا صورتش ...

اين ديگ ب معناي واقعي منو ساييده من ساده ميخواسم وقتي از كارم در اومدم اينو بزارم جاي خودم كار خوب محيط خوب درامد خوب ولي با اين كاراش نميزارم حسوده واقعا 

لا اله االله

من یه دوستی داشتم از بچگی باهم بودیم.این اواخر نمیدونم چه مرگش شده بود انگار از تحقیر کردن.من.لذت میبرد.همش فحش بی احترامی .منم جوری باش کات کردم که باورش نشده.فقط بذارش کنار برای آرامش خودت

من یه دوستی داشتم از بچگی باهم بودیم.این اواخر نمیدونم چه مرگش شده بود انگار از تحقیر کردن.من.لذت می ...

بخدا گير كردماااا ب معناي واقعي سرويس كرده منو خودش ي گيتار و رفته نصفه و نيمه ولش كرده فقط بلده ي ذره بزنه ي رانندگي رفته ك فقط ازمونش و داده ول كزده ي كلاس هلو رو با من اومد ادامه داد ى يكيم امپول زني و رفت مدركش و گرفت بعد الان هرچي ميشه من اين همه استعداد دارم اين همه كلاسً رفتم تو هيچي بلد نيسي در حالي ك من حسابدارم ي زبون تركيه اي رو خودم ياد گرفتم كل سيستم كامپيوترو هم خودم ياد گرفتم چيزي ام بخوام ياد بگيرم پولش هست شكر خدا ميرم اين ديگ ساايييدع 

لا اله االله