2777
2789

دختر یکی از فامیلامون 

بچگیش خیلی خوشگل بود

مامان باباش ولی اصن قشنگ نبودن

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز داشتم بچه های دوستمو و خواهرشو میدیدم شبیه مادربزرگ پدربزرگشون بودن خودشون از بچگی خوشگل نبودن 

یه دوست دیگه هم داشتم که هم خودش هم شوهرش قیافه نداشتن بعد پسرش خیلی سفید و خوشگل بود گفتم این شبیه کیه گفت شبیه بابام هست 

وای وای من دیدم  پدرومادر اصلا زیبا نیستن مخصوصا پدربچه ولی بچه هزاااااار ماشاالله مثل ماه می مونه البته نمیدونم ربط داره یانه ولی ای وی افی هست میگن چون در آی وی اف بهترین اسپرم وتخمک روانتخاب می کنن ولقاح میدن بچه های آی وی آفی هم خیلی زیبا هستن هم خیلی باهوش

وای وای من دیدم پدرومادر اصلا زیبا نیستن مخصوصا پدربچه ولی بچه هزاااااار ماشاالله مثل ماه می مونه ا ...

جدی؟کی گفته؟

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

عمم قد بلند و لاغر و سبزه و صورت کشیده داره چهرش خیلی معمولیه فقط چشماش درشته اما نه چشم درشت خاص 

شوهر عمم سفیده و از جوونیش تاس بود و بینی و لبش هم اصلا خوب نیست 

بعد من دو تا دخترعمه دارم خیلی زیبا هر دو قد بلند پوست سفید چشمای درشت مژه های پر و خیلی فر بینی و دندونای خیلی خوب و خلاصه خیلی هم شبیه همدیگه ان الان حدود ۳۰ سالی دارن بعد واقعا انگار بچه اونا نیستن دیگه خانواده پدریش رو من ندیده بودم چند وقت پیش اتفاقی دیدم ابنا همه خانواده پدریشون سطح چهره ها معمولیه یه عمه دارن خیلی زیباست جفتشون کپی اون هستن یعنی انگار سالمندی ایناست زیباییشون زبانزده 

عمم قد بلند و لاغر و سبزه و صورت کشیده داره چهرش خیلی معمولیه فقط چشماش درشته اما نه چشم درشت خاص شو ...

چقدر خوش شانس 

من برعکسشم دیدم پدر و مادر چهره خوب بچشون ولی نه