2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۵ ب بالا مثبته شما دو روز دیگ یازم ازمایشو تکرار کن دوبرابر شده باشه همه چی نرماله و خیالت راحت

الان اگ اون ازمایشو ک میگه مثبت یامنفی میکردم مثبت میگفت یامنفی؟

ممکنه واسه امپولا باشه بعد ۱۲ روز ۳۷.۸ کاذب باشه؟

نه تو کاغذ ازمایشگاه مینویسه اینو مثلا من جایی ک ازمایش دادم زده بود زسر ۵ منفی ۵ تا ۲۵ مشکوک ۲۵ ب ب ...

مال من عزیزم ننوشته حتی مثبت منفیشو توی تاپیکم عکسش است بی زحمت ببین منو از استرس در بیارگلم😓حس میکنم منفیه

سلام گلم نگران نباش خوبه عددش توکلت به خدا باشه 

منم روز ۱۰ تخمک گذاری(۴ روز مونده به موعدم) رفتم آز دادم رنج مثبت آزمایشگاه ۲۵ به بالا بود و برای من زده بود بالای ۲۵ و مثبت

اصلا به خودتون استرس ندید این عدد بتا هم چیزی هست که در افراد متفاوته یکی زود توی خونش بالا میره یکی دیرتر

سلام گلم‌خوشحال شدم برات من‌دنبالت میکردم‌همش..برای منم دعاکن بزودی مامان بشم‌..من یکبارم‌انتقال جنین‌‌اولم منفی شد..ای کاش کاربر اشپزخونه برای منم بگه   

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.