بامادر شوهرم تو یه خونه زندگی میکنیم شرایطش نداریم فعلا جدا بشیم بگین من چکار کنم پا میشه سر صبحی صدای تی وی رو زده تا اخر😔😔😔😔اصلا نمیتونم خوب بخوابم....درک شرایط نمیکنه حامله هستم حتما میگه باید بیای بریم کوه من نمیتونم😑😑😑
تا زمانی که شوهرت خونه نمیگرفت حالا یا بخره یا اجاره عروسی نمیکردی چقدر ساده این حتی گذاشتی حامله هم بشی نمیزاشتی بچه دار بشی مادر شوهرت و ایناهم هرچی میگفتن میگفتی اول باید خونه بگیریم اونوقت شاید خودشونم یه کمکی میکردن بهتون
باز من چی بگم .. شوهرم هر روز صبح ساعت ۶ بیدارم میکنه .. حسرت بدل موندم ی بار تا ۷ بخوابم .. مطمئن شد که بیدارم کرده میره سرکار .. الانم از بی خوابی سردرد دارم... باز شما تا یه مدتی پیش مادرشوهرتون هستین
حاملگیم ناخواسته بوده الانم داریم خونه میسازیم ولی دقیقا یکساله داریم این شرلیط لجن رو تحمل میکنم
پاشو برو خونه بابات به شوهرتم بگو عزیزم من خیلی دوست دارم اما تحمل این شرایط با این وضع حاملگی برام سخته و حرص و جوش خوردن واسه بچه خوب نیست راحت برو خونه بابات خرجیتم ازش بگیر هر موقع هم خواست ببینتت میاد اونجا اونوقت ننش و باباش که دیدن آبروشون داره میره عروس حاملشون رفته خونه باباش به خودشون میان شاید کمکتونم کردن خونتونو زودتر بسازید