2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم ها از آقایون توقع ثروت و قیافه  آنچنانی دارن آقایون هم که فقط دنبال دختری هستن که اندام و قیافه و جهیزیه عالی داشته باشه، جالب اینجاست همینا بخاطر اخلاق طلاق میگیرن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
چرا ازدواج اینقد سخت شده 

به هزااار و یک دلیل

بخوام بگم تا فردا صبح باید بگم

ولی دلیل اصلیش اینکه

اون دخترایی که مزخرفن میرن پسر خوب تور میکنن

اون پسر خوبارو میبرن ،

دختر خوبا هم خواستگار الکی میاد براشون ک خیلی ازشون پایین تره

یکی دیگع از دلایلشم اینکه مامان پسره زنگ میزنه قد ،وزن، رنگ پوست، تعداد بچها، اگه دختره شاغل باشه حقوق دختره هم میپرسه

البته اینا جز کوچیکیشون هستن

هزار تا دلیل دیگه هم هست

سلام

چون آدما اونجور كه خودشون ميخوان زندگي نمي كنن، دنبال اينن كه مردم به به چه چه كنن...

شايد يه فرد معمولي با تحصيلات و درآمد كم هم بتونه راضي و خوشالشون كنه، ولي چون ميمونن جواب مردم رو چي بدن، مرتب دنبال كيس هايي با شرايط دهن پر كن هستن...

خانم ها از آقایون توقع ثروت و قیافه  آنچنانی دارن آقایون هم که فقط دنبال دختری هستن که اندام و ...

دقیقا ، موقع ازدواج عقلشون نمیدونم کجاشونه معیارای مزخرف ، رفتن توی زندگی یادشون میاد اخلاقم مهمه

من داداشم مجرده، به مامانم گفتم هروقت خواستیم بریم براش خواستگاری اولویت اولمون اخلاق دخترس ، نه اینکه خوشگله دیگه کافیه

اگه تو ایران باشی و وضع مملکتو ببینی این سوالو عین اب خوردن جواب میدی

وضع کشورمون در مقایسه با کشورهای اروپایی بد نیست

شما برید آمار خودکشی ها و کارتن خوابها و ... آنها را هم ببینید

تو اینترنت سرچ‌کنید اجاره پشت بام در فرانسه

بعضی از مردمشون بخاطر بی پولی در پشت بام ها داخل چادر زندگی می کنند