2777
2789
من 5 شنبه همین هفته زایمان میکنم خیلی استرس دارم میترسم اتفاقی بیفته حین عمل به خاطر ترسم میشه بگین حین عمل چه حسی داشتین و ناخودآگاه به چی فکر میکردین؟
مهربانی مهمترین قسمت انسان بودن است.
اگه اینقد میترسی و استرس داری عمومی شو چون ممکنه بیحسی از کمرت به خاطر استرس جواب نده اذیت میشی

من دوبار عمومی شدم راضی هم هستممممممم
*یه تولد تم دار شیک .بامزه و ارزون * 09358446712* عکس نمونه کار در سایتمhttp://niniax.blogfa.com/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر میکردم که ای خدا پس کی تموم میشه. پدرشونو درآوردم اینقدر ازشون پرسیدم
تازه اصلنم خوب نبود. منکه حس متلاشی شدن داشتم . بند بند وجودم انگار داشت از هم باز میشد.
بخاطر همینم بچه دوممو با بیهوشی کامل بدنیا اوردم
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
منم بی حسی موضعی داشتم .خیلی هم راضی بودم همش با دکترم و پرسنل میگفتیم میخندیدبم.کلی بهم خوش گذشت.دخترم رو که بیرون کشیدن خالی شدن دلم رو احساس کردم ولی اصلا اذیت نشدم آخراش یه کوچولو حالت تهوع داشتم که ازم پرسیدن میخوای بخوابی .گفتم آره یه آمپولی زدن تو سرمم خوابیدم.
خدای تمام خوبیها برای آنچه که میدانم به زودی خواهی داد متشکرم...
یک شبکه هست توی ماهواره real time
برخی صبحهای زود برنامه داره که خانومهایی که بناست زایمان کنند را نشون یم ده
از وقتی می ایند تو بیمارستان تا وقتی زامیان می کنند
چه طبیعی چه سزارین(البته با حفظ موازین شرعی نشون میده)

دیروز یک خانومی 4 قلو باردار بود و بایستی سزارین یم شد
خوب حواسمو جمع کردم ببینم عمومی یمشه یا بیحسی
که بی حسی بود
تو طول عمل که خوب بود..با شوهرش می حرفیدن و بعدش هم که می گفت خوب بوده...

خود من هم نگران بودم با دیدن این خانومه نگرانی هام کمتر شد
بهترین جای جهان،فرصت آغوش توست