2777
2789
عنوان

مامانایی که با بی حسی موضعی سزارین شدن میشه بیایید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1961 بازدید | 31 پست
تانسو جونم
منم خیلی از بیهوشی می ترسیدم سر زایمان اولم
یعنی واسه لاپاروسکوپی چند ثانیه حین عمل به هوش بودم
بعدش هم یخته اذیت شدم
واسه همین سر سزارینم می ترسیدم

اما وقتی روی تخت داشتن کارهامو می کردن فقط با این حرفها خودم اروم کردم
به خودم می گفتم حالا هرچی بناست اتفاق بیفته می افته دیگه(دور از جون همگی مثل مردنه دیگه نیم شه جلوشو گرفت)

به خودم می گفتم اوللا پرستارها دور برت هستند
کلی ادم که دوستت دارند دارند دعا می کنند واست

ضمن اینکه هر اتفاقی بیفته عوض مامان می شی یم ارزه به اینکه بعدش دخترتو می بینی

بعدش هم با تمام وجودم خودمو سپردم به خدا....بهش گفتم من الان بیهوش میشم هیچکس غیر از تو ندارم و تو مواظبم باش این دکترها و پرستارها کشکند
و البته واقعا بیهوشی عالی داشتم بعدش هم که عالی تر بود
واسه دومی هم که انشالله 1 ماه دیگه به دنیا می اید می خوام بی حسی بگیرم
بهترین جای جهان،فرصت آغوش توست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانوم واست آرزو می کنم به سلامتی فارغ بشی .
منم با بیحسی بودم

خیلی هم راضی بودم و هستم یک سال و سه ماه هم گذشته درد کمر و اینا ندارم . باید کامل بیحرکت باشی بعدش .

منم حس می کردم که دلم داره کشیده میشه و اینور اونور میره و بچمو اون لحظه دیدم اینقد این واسم مهم بود که نمی دونی چقد خوشحال شدم . و خاطره خوبی واسم موند خدارو شکر . فقط تپش قلب و اینا زیاد حس می کردم که به اون متخصص و اینا که بالا سرم بودن می گفتم و اونا هم بررسی می کردن .

آمپولشم درد نداشت با اینکه بار اول جاش درست نبود و باره دوم جای درست تزریق شد .

اما بعدا که اومدم تو اتاق دلمو فشار میدادن راستش اذیت شدم و درد داشت . که واسه سزارینی ها معمولا پیش میاد
خواهر جاری من تانسو جون 5 ماه پیش اسپانال کرد گفت خیلی راضی بوده
سردردش هم گفت جوری بود که با پروفن ژلوفن خوب می شده
ایندوتا خواهر هر دو دکتر هستند و به شدت به من توصیه کردند اسپاینال کنم
تانسو جون
فقط وقتی به سلامتی زایمان کردی
و روبه راه شدی
بیا از تجربیاتت بگو واسمون
تا اهایی هم که زایمانمون نزدیکه اسفاده کنی
از قول من هم نینی خوشگلتو ببوس
من بیحسی بود
خیلیی عالی بود استرس رو که یه خرده داشتم فک کنم طبیعی باشه دیگه من هیچی متوجه نشدم
راضیم از اینکه بیحسی رو ونتخاب کردم چون تصمیمم رو عمومی بود که دکترم منصرفم کرد
سلام زایمانم تیر ماه بود .توصیه اکید من بی حسی از کمر است . من دو روزی که بیمارستان بودم سه نفر از هم اتاقی هام بیهوشی کامل بودند بعد از به هوش آمدن حالشون خیلی بد بود ولی ما بهتر بودیم از همه اینها که بگذریم کلا 15 دقیقه طول کشید و من دخترم رو دیدم و بوسیدم بدون هیچ دردی .نگاهش تا همیشه به یادم می مونه الان گاهی اوقات که گریه می کنه دنبال اون نگاهشم .هیچ استرسی نداشته باش بگذار لحظه به لحظه تولد رو ببنی .
تانسو جان عزیزم اصلا درد نداشت اصلا استرس نداشت من بی حسی زدن برام کلی هم با دکتر بی حسی ام خندیدم و گفت زود آمپولا رو بزن میخوام بچه امو ببینم خیلی قشنگه لحظه ای که درش می آرن و نشونت میدن ماکه جون طبیعی زایمان کردنو نداریم حتما اینکارو بکن بچه اتو ببینی
سلام مامانای گل
با اجازه صاحب خونه ی عزیز
از وبلاگ دیدن کنید
شیک وتک و سفارشی!
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=23223
http://namadbashi.blogfa.com/

فروش پارچه های نمدی .انواع کارهای نمدی . ریسه اسم . گیفت نوزاد . حلقه های پشت در . تزیینات سیسمونی و .....
خیلی ممنون مامانای گل
بازم اگه کسی تجربه شو بهم بگه یه دنیا ممنونش میشم وقتی میخونمشون کلی استرسم میریزه
من هر روز سر میزنم تا روز زایمانم 2 آبان
مهربانی مهمترین قسمت انسان بودن است.
سلام عزیزم منم بی حسی موضعی بودم باور کن خیلی عالیه اصلا استرس نداشته باش فقط باید تا ١٢ ساعت بی حرکت باشی تا سردردو کمر درد نداشته باشی نکران نباش خانومی فقط به اون لحظه ای که نی نی نازتو بغلت میدن فکر کن واقعا لحظه بی نظیری بود.من بیمارستان اتیه بودم واقعا راضی بودم یه مقداری جای سوزنا درد داره ولی اصلا مهم نیست زود برطرف میشه من درد خانم کاظمی بود اصلا بعدش شکممو فشارم ندادن اخه دکترم میکفت برام خونه تکونی کرده .در طول بارداری ٢٠کیلو اضافه وزن داشتم که بعد از عمل ١١کیلوش کم شد واسه همینم دیکه شکممو فشار ندادن.اصلا استرس نداشته باش واسه نی نی خوب نسست فقط فکرای خوب بکن خانومی توی همجین روزی داری مامان میشی واقعا عالیه.با بهترین ارزوها واسه خودتو نی نی خوشکلت
خدایا شکر به خاطر همه چیز
سلام بچه ها
ممنون از لطف همه تون که بهم آرامش دادین
من 2 آبان زایمان کردم
همونطوری که شماها میگفتین بود الکی اونهمه استرس داشتم
نمیگم اصلا سختی نداشت داشت ولی قابل تحمل بود بیشترین سختیش اون وقتی بود که بعد عمل واسه اولین بار باید از تخت بیای پایین و راه بری ولی کافیه که فقط چند تا قدم اولو برداری
خدایا شکرت هزاران بار...
مهربانی مهمترین قسمت انسان بودن است.