parsis1372 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 861 عنوان سرماخوردگی در بارداری 55 بازدید | 9 پست عزیزان سلام.من پنج ماهمه،پسرم چهارروز عطسه و ابریزش بینی داشت خوب شده حالا من گرفتم... استامینوفن یا قرص سرماخوردگی تو بارداری عب نداره بخورم? 1400/01/12 | 00:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mzrr عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 574 منم سرما خورده بودم هیچی جز لیمو شیرین نخوردم خدارو شکر الان فقط گرفتگی صدا برام مونده همش استرس دارم که کرونا نباشه دیگه نمیدونم ولی از روز ۴ عید از خونه بیرون نرفتم علایم شما چیه؟
mzrr عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 574 من اولش خارش گلو داشتم بعد خوشکی گلو همراه با سرفه وابریزش بینی و عطسه الانفقط گرفتگی صدا
parsis1372 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 861 منم سرما خورده بودم هیچی جز لیمو شیرین نخوردم خدارو شکر الان فقط گرفتگی صدا برام مونده همش استرس دار ... منم روز اول رفتم خونه مامانم برادرزادم عطسه میکرد ،روز بعدش پسرم میگف گلوم میسوزه ابریزش داشت و عطسه ،بعد خواهرم همین علایم دقیقا،بعد مامانم،حالام من.علایم هممون سوزش گلو بعد ابریزش و عطسه بعدم گرفتگی صدا و بینی .تب و بقیه چیزا نداریم
parsis1372 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 861 منم سرما خورده بودم هیچی جز لیمو شیرین نخوردم خدارو شکر الان فقط گرفتگی صدا برام مونده همش استرس دار ... ن کرونا نیست از شما. برادرم رفت تست داد منفی شد دکتر بش گفته بود کرونا تب و بدن درد و عدم حس بویایی هستش.
mzrr عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 574 منم روز اول رفتم خونه مامانم برادرزادم عطسه میکرد ،روز بعدش پسرم میگف گلوم میسوزه ابریزش داشت و عطسه ... منم همینطوریم به نظرت کرونا نیست ؟ چون با خواهرم حرف زدم گفت ممکنه کرونا باشه
mzrr عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 574 ن کرونا نیست از شما. برادرم رفت تست داد منفی شد دکتر بش گفته بود کرونا تب و بدن درد و عدم حس بویایی ... آهان منم گفتم که نه بابا کرونا تب و لرز میشی سردرد میشی بدن درد میشی اشتهاآور کم میشه هیچکدوم از اینا رو نداشتم
parsis1372 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 861 منم همینطوریم به نظرت کرونا نیست ؟ چون با خواهرم حرف زدم گفت ممکنه کرونا باشه نه .چون برادرم زود رف تست داد و منفی شد،کرونا تب باهاشه حتمن.بدن درد،تهوع ،اصن یه چیز خاصیه هرکی گرفته میگه اینو.نگران نباش اصلا
mzrr عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 574 نه .چون برادرم زود رف تست داد و منفی شد، کرونا تب باهاشه حتمن.بدن درد،تهوع ،اصن یه چیز خاصیه هرکی گ ... خب خدارو شکر مرسی عزیزم شما هم لیموشیرین رو امتحان کن برای من که خیلی خوب بود