2777
2789
عنوان

سرماخوردگی در بارداری

55 بازدید | 9 پست

عزیزان سلام.

من پنج ماهمه،پسرم چهارروز عطسه و ابریزش بینی داشت خوب شده حالا من گرفتم... استامینوفن یا قرص سرماخوردگی تو بارداری عب نداره بخورم?

منم سرما خورده بودم هیچی جز لیمو شیرین نخوردم خدارو شکر الان فقط گرفتگی صدا برام مونده همش استرس دارم که کرونا نباشه دیگه نمیدونم ولی از روز ۴ عید از خونه بیرون نرفتم علایم شما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سرما خورده بودم هیچی جز لیمو شیرین نخوردم خدارو شکر الان فقط گرفتگی صدا برام مونده همش استرس دار ...

منم روز اول رفتم خونه مامانم برادرزادم عطسه میکرد ،روز بعدش پسرم میگف گلوم میسوزه ابریزش داشت و عطسه ،بعد خواهرم همین علایم دقیقا،بعد مامانم،حالام من.

علایم هممون سوزش گلو بعد ابریزش و عطسه بعدم گرفتگی صدا و بینی .تب و بقیه چیزا نداریم

منم سرما خورده بودم هیچی جز لیمو شیرین نخوردم خدارو شکر الان فقط گرفتگی صدا برام مونده همش استرس دار ...

ن کرونا نیست از شما. برادرم رفت تست داد منفی شد دکتر بش گفته بود کرونا تب و بدن درد و عدم حس بویایی هستش. 

منم روز اول رفتم خونه مامانم برادرزادم عطسه میکرد ،روز بعدش پسرم میگف گلوم میسوزه ابریزش داشت و عطسه ...

منم همینطوریم به نظرت کرونا نیست ؟ چون با خواهرم حرف زدم گفت ممکنه کرونا باشه 

ن کرونا نیست از شما. برادرم رفت تست داد منفی شد دکتر بش گفته بود کرونا تب و بدن درد و عدم حس بویایی ...

آهان منم گفتم که نه بابا کرونا تب و لرز میشی سردرد میشی بدن درد میشی اشتهاآور کم میشه هیچکدوم از اینا رو نداشتم

منم همینطوریم به نظرت کرونا نیست ؟ چون با خواهرم حرف زدم گفت ممکنه کرونا باشه 

نه .چون برادرم زود رف تست داد و منفی شد،

کرونا تب باهاشه حتمن.بدن درد،تهوع ،اصن یه چیز خاصیه هرکی گرفته میگه اینو.

نگران نباش اصلا

نه .چون برادرم زود رف تست داد و منفی شد، کرونا تب باهاشه حتمن.بدن درد،تهوع ،اصن یه چیز خاصیه هرکی گ ...

خب خدارو شکر مرسی عزیزم شما هم لیموشیرین رو امتحان کن برای من که خیلی خوب بود