2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر رضوانیان توی شمس آبادی عالیه تشخیصش عالی خیلیم باتجربس درمانشم خوبه ارامشم داره

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
اسم کوچیکشون میدونین ؟ خیلی ممنون 

حسن

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

هر جا میرین فقط پیش امیررضا گوهریان نرین که افتضاحه، فقط پوووول مهمه براش. فقط در صورتی وقت میذاره که ویزیت چندمتون باشه و یه خدمات پرهزینه مثل بوتاکس معده و اینجور کارا انجام داده باشه براتون. تو اتاقش حتی یه صندلی برای نشستن مریض نمیذاره و مریض باید سرپا وایسه کنار میزش، که نکنه طولانی بشه، یه پسر جوونم کنار دکتر میشینه دارو مینویسه و بعد دوباره میری بیرون یکی دیگه ثبت میکنه، معمولا هم یادشون میره ثبت کنن و دوباره باید بری پیگیری کنی تا ثبت کنن. چون همونام مدام دارن تبلیغ مراکز لیزر و ... میکنن. اصلا یه وضعیه تو مطبشون.