2777
2789

خوبه جنوبیام تو زمستون تاپیک میزدن اصفهانیای عزیز میشه بشینین خونه هاتون اینقد نیاین جنوب؟!! اهوازیا به خاطر اون همه مسافری که پاییز و زمستون رفتن اونجا همشون کرونا گرفتن

هیچوقت قشر خاصی رو مخاطب قرار نده همه شهرا به یه اندازه مقصرن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا درست گفتی حالا اون خانم از کجا میدونه تمام کسایی که الان تو اصفهانن جنوبی ان !! دبده هر کی یه چیزی درمورد سفر نرفتن میگه خواست عقب نمونه 

خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره

توی همه شهرها آدمهایی هستن که رعایت نمیکنن ترک و جنوبی و اصفهانی و تهرانی هم نداره.یه سری آدمها خودشونو تافته جدابافته ای میدونن که کرونا نمیگیرن و نمیمیرن .و اینطور آدم های نفهم همش در حال زیر پا گذاشتن پروتوکل های بهداشتی اند

خوزستان اوضاعش خوب نیست... لطفا تابستون نیاید

کلا نیان ولی خداییش تابستون کی میاد خوزستان تو اون گرما😄

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه