2777
2789

مادرشوهرم کم بود3تادیگه هم اضافه شدن دیروزپسرخواهرشوهرم مامان وخواهروباباش کتک زده اینام قهرکردن اومدن خونه ما.ماطبقه بالاییم ولی راهمون یکیه .امروزسرم خیلی درذمیکرد10دقیقه خوابیدم صدبارهی صدام زدن اعصابم خورده .شوهرمم دوست دارم اما لجبازه میگه مامانم تازنده اس ما اینجاییم .توروخدا یه راه حلی به من بدین واقعا سخته .خانواده شوهرم خیلی پرجمعیتن .7تاخواهرشوهرو3تابرادرشوهردارم ویه عالمه نوه ونتیجه هاشون

آرزویم برای تو برآورده شدن آرزوهایت🌟💓

تو که میدونستی پر جمعیت هستن نباید قبول میکردی 

خود من بهم میگفتن خواستگار ۵تا خواهر داره میگفتم ای وای 

فردا میان خونم چند تا دعوتی باید بدم 

حالا هم یکم تحمل کن اگر نمیتونی کلا باید انقد بدجنس بازی دربیاری تا روت حساب باز نکنن که نمیشه اونوقت

خدایا شکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل خانواده همسرتون نیستن، به نظرم با کمک مشاور نظر شوهرتون رو در رابطه با مستقل شدن تغییر بدین، 

اینکه خانواده پر جمعیتی هستن چیزی که شما از اول میدونستی ولی با نزدیک بودن به اونها ناخودآگاه درگیر مشکلاتشون میشی، بهتره که از مشاور کمک بگیری تا زودتر مستقل بشی

کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی دادند دو گوش و یک زبانت ز آغاز یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی
شوهرتو راضی کن جابجا بشید مثلا خونه کسی میرید هی به قاحبخونه بگو خوش بحالت خونه مستقل داری تا شوهرت ...

عزیزم تاحالابخاطرموضوعات مشابه چندباری رفتم خونه بابام امابی فایدس😔

تو که میدونستی پر جمعیت هستن نباید قبول میکردی  خود من بهم میگفتن خواستگار ۵تا خواهر داره میگف ...

لعنت به من که عشق چشمم کورکرد

یا اینکه حداقل براشون جابنداز صدات نکنن پسر خاله ام با مادر پیرش تو یه خونه هستن ولی ما هر وقت میری ...

اخلاقشون خیلی بده .ازاینان که ازکاه کوه میسازن فقط یکیشون خیلی خوبه

اخلاقشون خیلی بده .ازاینان که ازکاه کوه میسازن فقط یکیشون خیلی خوبه

ببین تو فقط شوهرت پشتت باشه کافیه 

به اون بگو جلو مردای نامحرم راحت نیستم

بقیش با خودش و ننش 

میره بهش میگه انقدر صداش نکنید 

به شوهرت بگو کسی میاد اطنجا خواهر و برادرات حوصله ندارم صدام نکنید بهونتم بزار اینکه نمیخام حجاب کنم ...

باورت میشه چندین باربدون اینکه دربزنن اومدن توخونه .

یه بارشوهرم بهشون گفت بی اجازه نیاین داخل تایک سال باماقهربودن بعدم خودشون آشتی کردن

مشکل خانواده همسرتون نیستن، به نظرم با کمک مشاور نظر شوهرتون رو در رابطه با مستقل شدن تغییر بدین،&nb ...

بخدامشاورم رفتم چیزی عایدم نشد