مادرشوهرم کم بود3تادیگه هم اضافه شدن دیروزپسرخواهرشوهرم مامان وخواهروباباش کتک زده اینام قهرکردن اومدن خونه ما.ماطبقه بالاییم ولی راهمون یکیه .امروزسرم خیلی درذمیکرد10دقیقه خوابیدم صدبارهی صدام زدن اعصابم خورده .شوهرمم دوست دارم اما لجبازه میگه مامانم تازنده اس ما اینجاییم .توروخدا یه راه حلی به من بدین واقعا سخته .خانواده شوهرم خیلی پرجمعیتن .7تاخواهرشوهرو3تابرادرشوهردارم ویه عالمه نوه ونتیجه هاشون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یا اینکه حداقل براشون جابنداز صدات نکنن پسر خاله ام با مادر پیرش تو یه خونه هستن ولی ما هر وقت میری ...
خواهر منم ده سال با مادرشوهرش تو یه ساختمون زندگی میکردن، عین دوتا همسایه بودن، والا ماهم هر وقت حتی سرزده رفتیم خونه خواهرمون آثاری از خانواده شوهرش ندیدیم
کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی دادند دو گوش و یک زبانت ز آغاز یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی