2777
2789
آخر کدومش درست؟۲ یا ۲/۵ یا ۳ یا ۳/۵ هر کسی یه چیزی میگه.😭

ببین عزیزم اینکه بخوای دقیق بدونی باید طبق نظر سونوگرافیست و پزشکت بری جلو ممکنه چندین مطلب بخونی که هرکسی یه چیزی بگه اما عداد نوشته شده از مقالات علمی هستند .

ببین عزیزم اینکه بخوای دقیق بدونی باید طبق نظر سونوگرافیست و پزشکت بری جلو ممکنه چندین مطلب بخونی که ...

اگه فقط ان تی بالا و بقیه خوب باشه چی میشه؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم اینکه بخوای دقیق بدونی باید طبق نظر سونوگرافیست و پزشکت بری جلو ممکنه چندین مطلب بخونی که ...

ببخشید تورو خدا.آخرین سوال سی آر ال ۷۴ سن جنین ۱۳ هفته و ۳ روز با ان تی ۲/۴چطوره؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

نه تو سونو نوشته بود طبق پروتوکل کشوری در مرحله دوم بررسی میشه.اگه فقط ان تی بالا باشه و بقیش خوب چی ...

والا من ایران نبودم واسه این غربال ها واسه همین شاید فرق داره البته خواهرمم ایران تو نسل امید داد من نگاه کردم nose bone هم بود اگه فقط ان تی بالا باشه اکوی قلب میگیرن و تا غربال دوم صبر میکنن اما اگه بالا ۳۴ ۳۵ باشی امونیوسنتز یا سل فری میگیرن. واسه همین میگم ان بی مهمه چون تیغه بینیو ببینن دیگه شکشون از بین میره.hcg بالا و پروتیین A پایین نشون دهندهنقصه

@mendellab‍  لطفا جواب منو بدید توروخدا.این اعدادی که چند پست قبل گفتم چطوره؟

عزیزم جواب نمیدی؟😭😭 خدا خیرت بده بیا

ببخشید تورو خدا.آخرین سوال سی آر ال ۷۴ سن جنین ۱۳ هفته و ۳ روز با ان تی ۲/۴چطوره؟

در این روش اندازه گیری در سونوگرافی دوران بارداری، جنین از تاج سر تا انتهای باسن به سانتی متر اندازه گیری می‌شود. در این اندازه گیری، ساک حاملگی محاسبه نمی‌شود. این اندازه گیری را می‌توان بین هفته‌های 7 تا 14 بارداری انجام داد.

هنگامی که CRL در سونوگرافی جنین از 7 میلی متر تجاوز کند، ضربان قلب باید توسط سونوگرافی ترانس واژینال تشخیص داده شود.

اگر هیچ ضربان قلب یا فعالیت قلبی تشخیص داده نشد، احتمالاً سقط جنین رخ داده ولی علامتی از سقط  وجود ندارد. در این شرایط جفت به ترشح هورمون‌ها ادامه می‌دهد و علائم بیرونی سقط جنین را می‌پوشاند.

خانم‌هایی که متوسط قطر کیسه در آنها کمتر از 5 میلی متر، بیشتر از CRL است، احتمالاً در سه ماهه اول حتی اگر جنین ضربان قلب طبیعی داشته باشد سقط جنین را تجربه می‌کنند. پایین تر بودن اندازه گیری طول سر تا نشیمنگاه از حد نرمال همچنین می‌تواند نشانه ناهنجاری‌های کروموزومی مانند تریزومی 18 (سندرم ادواردز) و سایر تریزومی‌های مرتبط با محدودیت رشد باشد.

در این روش اندازه گیری در سونوگرافی دوران بارداری، جنین از تاج سر تا انتهای باسن به سانتی متر اندازه ...

ضربان قلبش دیده شد فقط گفت ان تیش یکم بالاس 😭 حالا چی میشه؟ممنوتم

ضربان قلبش دیده شد فقط گفت ان تیش یکم بالاس 😭 حالا چی میشه؟ممنوتم

جای نگرانی نیست 

با توجه به نظر پزشک میتونی از روش بررسی مثل nipt استفاده کنید که از نمونه خون شماست و جای نگرانی هم نیست این تست جنین شما رو از نظر تریزومی 13/18/21 بررسی میکنه 

جای نگرانی نیست  با توجه به نظر پزشک میتونی از روش بررسی مثل nipt استفاده کنید که از نمونه خون ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده.فقط یه چیز دیگه از ۰ه ععدی ریسک سندروم داون بالاس؟ان تی فقط مربوط به داون؟

جای نگرانی نیست  با توجه به نظر پزشک میتونی از روش بررسی مثل nipt استفاده کنید که از نمونه خون ...

ببخشید چه عدد یا نسبتی؟

اگر عدد سونوگرافی مساوی یا بیشتر از ۳٫۵ میلیمتر باشد غیر طبیعی  که در ادامه تست تشخیصی توصیه می شود مثل nipt

هنگامی که اندازه سونوگرافی nt بزرگتر از عدد نرمال سونوگرافی nt باشد ریسک احتمال ابتلای جنین به سندروم داون و شرایط غیر طبیعی کروموزومی افزایش می یابد

یه سونوی اضافه برای بررسی سندرم داون انجام دادم و یک اکوکاردیوگرافی که بررسی دقیق قلب جنین هست خدر ...

خداروشکر.دعام کن عزیزم.