2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر من گفت بالا۲خوش مرزه بالای ۲ خطرناکه بخاطر اون منم امنیوشدم اصلا نگران نباش هرچی دکترت میگه گوش ...

ببخشید چی بالخره خوش مرزه یا نه؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

مال من ۲/۴ بود منم نگران بودم

چیکار کردی؟آزمایشت چطور بود؟چند هفته ای؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

چرا الکی می ترسونیش

ینی یه حرفایی میزنید ادم میشکافه.چه ترسی؟قرن علم و تکنولوژیه. ترس وقتی بگم بچت ۱۰۰ درصد مشکل داره . ان تی نهایتش باید دو باشه اونم لب مرز اینو دیگه همه میدونن ۲ به بالا که میشه بقیه فاکتوراا میاد وسط اگه فاکتورا مشکل نداشته باشه طبیعیه اگه ریسک یدونه هم بالا باشه خطر داره. الان بترسه بهتر ازینه که سر سری بگیره. یکی از همین نی نی سایتیا هفته پیش گفت ان تی دو نیم بودم  ریسکم لب مرز بود پزشک گفت اشکال نداره به غربال دوم اکتفا میکنیم غربال دوم خوب بود و بچه با سندروم داون متولد شده. به خاطر اینکه فقط دکتر نمیخواسته بترسونتش. الان روزی هزار بار با خودش غربالگری اول و بررسی میکنه و پشیمونه که چرا آمونیو و سل فری نرفته. پس الکی دلسوز نشید 

آزمایشات غربالگری دوران بارداری نشان دهنده خطر افزایش یافته در جنین باشد. تمامی جنین هایی که در آزمایشات غربالگری به عنوان پرخطر شناسایی می شوند به بیماری های ژنتیکی مبتلا نیستند و این آزمایشات (همانگونه که از نام آنها مشخص می باشد) تنها افزایش خطر را نشان می دهند و در این گونه شرایط به منظور حصول اطمینان از وضعیت قطعی جنین باید بررسی های کروموزومی بر روی جنین انجام شود

اگر آزمایشات هیچ مشکلی نداشته باشد، اما عدد NT بالاتر از حد مشخص است، فقط در موارد زیر آزمایشات دقیق‌تر مثل آمنیوسنتز نیاز است :

- عدد NT بالای ۳ باشد و مادر بالای ۳۵ سال سن داشته باشد.

- عدد NT بالای ۴ باشد  و مادر زیر ۳۵ سال سن داشته باشد .

تمام زنان (در هر سنی) اگر عدد NT بالاتر از ۳ و نیم داشته باشند ، باید در ۱۸ تا ۲۰ هفتگی اکوی قلب جنین انجام دهند .

اگر نتایج NT با آزمایش کوآد مارکر یا آزمایش NIPT ترکیب شود ارزیابی دقیق تری از خطر ارائه میشود.

بقیه رسیکات خوب بود؟ففط ان تی بالا بودی؟ ان بی دیده شده؟

ان بی که مال مرحله دومه.آزمایشمم بعدازظهر جوابش میاد

آزمایشات غربالگری دوران بارداری نشان دهنده خطر افزایش یافته در جنین باشد. تمامی جنین هایی که در آزما ...

آخر کدومش درست؟۲ یا ۲/۵ یا ۳ یا ۳/۵ هر کسی یه چیزی میگه.😭

ان بینی تیغه بینیه عزیزم تو مرحله اول میبینن کخ ریسک بیماری هارو میزنن. Nosebone

نه تو سونو نوشته بود طبق پروتوکل کشوری در مرحله دوم بررسی میشه.اگه فقط ان تی بالا باشه و بقیش خوب چی میشه؟

آزمایشات غربالگری دوران بارداری نشان دهنده خطر افزایش یافته در جنین باشد. تمامی جنین هایی که در آزما ...

شما تو آزمایشگاه کار میکنید؟