2777
2789
عنوان

زیبایی های بهشت

564 بازدید | 43 پست

آبشارها و چشمه هایی که مال خودته و هرگز خشک نمی شوند

چمن هایی که از شدت سبزی به سیاهی می روند

حوریانی که مانند لعل هایی در صدف می مانند

درختان موزی که میوه های شان روی هم چیده شده اند

پسران خدمت کاری که می گردند و پذیرایی می کنند

شراب های نابی که مست نمی کنند

قصرهایی زیبایی که از بین نمی روند

درختانی که از زیرشان چشمه ها جاری می شوند

و ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای یه عده داشتن اینا تو همین دنیا ممکنه‌...من اگر خدا بخواد پاداشی بهم بده به نام بهشت؛ فقط اینه که یه فرصت بده هرجا فهمیدم راه رو اشتباه رفتم درستش کنم چون حقم بوده لذت ببرم از زندگی و اشتباه کردم همین.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
ی چی تو مایه های سوییس🤔اونا بمیرن برنم بهشت براشون جذابیتی نداره اصلا خو

اونا برن بهشت همه چی براشون عادیه

ما هم بریم جهنم همه چیز برامون عادیه😑🤦‍♀️

به نظرم خدا باید یه فکری برای تنوع بکنه

کاربری سوم ام هست که قبلی ها به لطف نی نی یار های عزیزتر‌کییید
برای یه عده داشتن اینا تو همین دنیا ممکنه‌...من اگر خدا بخواد پاداشی بهم بده به نام بهشت؛ فقط اینه ک ...

معذرت می‌خوام دوستم،اطف می‌کنی تاپیک اولی و آخری منو گزارش کنی؟ باید ده نفر گزارش کنن بترکه،براتون صلوات میفرستم

دیگران، دیگرانند؛ هر چقدر که به شما نزدیک باشند.

ان شاءالله قسمت همه بشه🤲

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...