2777
2789
عنوان

زیبایی های بهشت

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 43 پست

اسی با اجازت درمورد متنت یه سری سوالا واسم پیش اومد🤔

چقدر جالب که واس مردا حوریه بهشتی هس بد واس خانوما چی هس؟؟؟😐

یا چطور شراب هس ولی مست کننده نیس؟؟مگه میشه😑

حالا همه ی اینا به کنار  

عزیزم بهشت و جهنم به نظر من همین دنیاس🙂

هرچی خوبی کنی همین دنیا بهت خوبی برمیگرده بدی کردی بازم بهت برمیگرده

درسته اگه خوب باشی بهت حوری بهشتی و غیره نمیدن ولی اینقد غرق در نعمتا و خوبیای خدا میشی که بهشت در برابرش هیچه

و اگه بد باشی مث جهنم نمیندازنت وسط آتیش که بسوزیو گناهات پاک بشه ولی دنیات میشه تلخ و سیاه تقاص بدیاتو پس میدی همین دنیا 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این دنیا غصه هست،سرما وگرما هست ،احساس ناراحتی وکینه و حسد وترس هست توی اون دنیا این چیزا نیست

بله درسته. 

همچنین تو این دنیا انواع بیماری ها هست. 

مرگ هست که تو بهترین جای دنیا هم باشیم، نمیتونیم جلوش رو بگیریم که تو هر سن و سالی هم میتونه اتفاق بیفته. 

سلام یه سوال من خیلی دوست دارم در مورد آیه های قرآن بحث کنیم اگه آیه هایی که تو فهمشون و مفهومشون م ...

فکر نکنم گزارش بشه

به تفسیر مراجعه کن

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...

[QUOTE=183364384]اینها در حد فهم ما گفته شده .... خدا واهلش دانند بهشت چه هستش... [/QUO

بله  ، نازل شدن قرآن هم میتونه به این معنی باشه 

این زیبایی ها هم که گفته شد از قرآن گرفته شده

سلام یه سوال من خیلی دوست دارم در مورد آیه های قرآن بحث کنیم اگه آیه هایی که تو فهمشون و مفهومشون م ...

پیشنهاد می کنم یک جلد از تفسیر نور حاج آقا قرائتی را بخ.نید

نمیتونم تصوری از اون دنیا داشته باشم متاسفانه چون نمیتونم خوشی مطلق رو درک کنم برامون جا افتاده بد و ...

تصور عجایب این دنیا برای بشر سخته چه برسد به عجایب دنیایی که برایمان ناشناخته است

مثلا در مورد انتهای آسمان تصور شما چیه ؟

آیا تا بی نهایت ادامه داره ؟ آیا اصلا انتهایی داره؟ آیا اگر در جایی تموم میشه ، بعداز آن چی هست ؟؟؟

تصور عجایب این دنیا برای بشر سخته چه برسد به عجایب دنیایی که برایمان ناشناخته است مثلا در مورد انته ...

هدف سوال چیه؟

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭