2777
2789
عنوان

کسی مشکله مشابه منو داره؟

72 بازدید | 6 پست

من چن ماه پیش با یه ادمی که فکر میکردم دوسش دارم وارد یه رابطه شدم البته از نوع سالمش 

پسر خالم بود 

خوب ما خیلی همو نمیدیدیم خونشون یه شهره دیگس و خیلی کم پیش میاد همو ببینیم 

راسش تا حالا به اینکه خودم واقعن معیار های طرفه مقابلمو تعیین کنم فکر نکردم 

فقط مثه بقیه فک میکردم که باید با شخصیت و خانواده دار و قیافه خوبی داشته باشه و از نظر مالی هم خوب باشه 

پسرخالم همه اینا رو داشت واسه همین جذبش شدم و اونم منو دوس داشت 

ولی بعد از اینکه باهم حرف زدیم کلن اون معیار ها برام بی معنی شد 

نمیدونم واقعن حسی بش نداشتم ولی اینطور فک میکردم یا اینکه من واقعن اینطوری حس میکنم و خودمو نشناختم ؟

من از ابراز علاقه اولش خوشحال شدم اینکه اونم منو دوس داره اما بعدش برام غیر قابل تحمل و حال بهم زن شد که هی مدام ابراز علاقه میکنه و احساساتشو بروز میده 

راستش تا اونموقع خودمو درست نمیشناختم و تا حالا با کسی اینطور رابطه عاطفی نداشتم ولی بعد که فک کردم دیدم من ادمی ام که دوس دارم طرفه مقابلم وقتی احساسشو بهم گفت دیگه بعد از اون که با من وارد رابطه شد احساساتشو با کارایی که انجام میده بروز کنه و اینطور قربون صدقه ادم رفتن یه طورایی اول معذبم میکنه بعدم برام غیر قابل تحمل میشه 

دیگه قشنگ فهمیدم از این بابت تفاهم نداریم اون خیلی خیلی گرم و احساسی بود و من سرد 

احساس دارم نمیگم ندارم اما برام لوس بازی میشه بخوام ابراز کنم یه طورایی معذبم میکنه بیشتر سعی میکنم با کارام به طرفه مقابلم بفهمونم

ادامشو مینویسم 

این شد که بهش گفتم و از اونجایی دیگه برام حال بهم زن شد که گریه میکرد 

دیگه نمیتونستم گریه یه مردو هضم کنم 

نمیگم مرد نباید گریه کنه 

مرد باید گریه کنه اما تو تنهایی خودش البته این نظره منه هرکسی نظری داره و محترمه به هر حال همه ادما مثله هم نیستن 

دیدن اینکه یه مرد گریه میکنه حالمو بهم میزنه 

بعد از اون عذاب وحدان اینو داشتم که بازیش دادم 😔ولی اصن قصده اینو نداشتم من فقط بعدش فهمیدم بهم نمیخوریم 

حالا این گذشت برا بهاره سال ۹۹ بود 

پاییز یکی رو اشنا شدم که همونطور ک میخواستم سرد بود 

منو جذب میکرد اما تو تاپیک قبلی گفتن که بهتره بیخیال شی 

درس بود طرفو ندیدم اما میشناختمش از اقواممون بود ولی بازم سرد بودنش یه طورایی برام خاص بود ولی خوب خودمم میددنم اشتباه بود چون ادم ندیده عاشق که نمیشه 

الان سواله من اینه که بنظرتون این عادیه یا نه؟

اخه بعده اون هر مردی بهم نزدیک میشد همین احساساته احمقانه رو داشت و حالمو بهم میزد 

نگرانم نتونم کسی رو با اون روحیاتی ک میخوام پیدا کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول آدم باید به درک درستی از خودشناسی برسه و ببینه از خودش چی میخواد 

فکر میکنم شما از رابطه با فامیلتون یه جورایی زده شدی

یا  اگه قراره با فرد دیگه ای وارد رابطه بشی همش حس میکنی یکی شبیه به فامیلتونه 

چون احساساتتو نشناختی و نمیدونسی چی میخوای و عاشق چه جور روابطی  هستی 

اینکه مرد گریه نمیکنه  یا اگه قراره گریه کنه تو تنهایی خودش گریه کنه کاملا اشتباهه 

بین جنس زن و مرد هیچ تفاوتی وجود نداره همونطور که  یک خانم نیاز داره گریه و تمام احساساتشو نشون بده ،برای یک مرد هم صدق میکنه 

شما هم صبر کن تا  یکی که با معیارتون متناسبه پیدا شه که اینطوری لذت ببری از روابط 😀

این روزها برای بیقراری دلم [و تواصوالبصر ]میخوانم🌹❤
اول آدم باید به درک درستی از خودشناسی برسه و ببینه از خودش چی میخواد   فکر میکنم شما از ر ...

یعنی عذاب وجدانم بیخوده؟

واقعن نمیتونم درک کنم چطور یه دختر اینروزا میتونه خیلی راحت بافردی وارد رابطه بشه و خیلی راحت خارج بشه 

فردی به عنوانه دوست پسر 

چون معتقدم به زندگی دو طرف الان شاید نه ولی در اینده حتمن ضربه میزنه 

من فقط بهش گفتم دیگه مثه اولا دوست ندارم و ازم نپرس چرا 

ازم دلیل میخواست ولی خوب پیشم یه طوری بود بهش این دلیلمو میگفتم 

بنظرتون بهش دلیلمو بگم بره دنبال زندگی خودش ؟؟

اصن دلیلم کافی هست برای اروم کردنه عذاب وجدانم؟

یعنی عذاب وجدانم بیخوده؟ واقعن نمیتونم درک کنم چطور یه دختر اینروزا میتونه خیلی راحت بافردی وارد را ...

خوب گلم تا حدودی عذاب وجدان داشتن طبیعیه 

اره واقعا منم یه عده رو درک نمیکنم چطور راحت وارد یه رابطه میشن کات و دوباره رابطه جدید 

بهش دلایل خودتو بگو،مسلما درک میکنه و میره پی زندگیش اما اگه کش بدی و همینطور بحث با فامیل ادامه پیدا کنه واقعا با احساسلتش بازی میشع هر چع سریع تر دلایل خودتو بگو که[ من درک درستی از خودم و رابطه ای که میخواستم نداشتم و از نظر روحیات اخلاقی بهم نمیخوریم و من معیارم اون چیزی بود که در شما پیدا نکردم و بخاطر همین  رابطه با شما برام جذابیتی نداره قصدم بازی  با احساسات نبود چرا که اوایل برام لذت بخش بود اما بعد از یه مدتی برام یکنواخت شدو ...... ]دیگه خودت میدونیو خودت  

این روزها برای بیقراری دلم [و تواصوالبصر ]میخوانم🌹❤