2777
2789
عنوان

نمیدونم حاملم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 23 پست
😂😂😂😂😂😂😂 وای خداااااا🤣🤣 نه نگهشون دار ، مردا ترسناک تر از زعفرونن 

الهی همیشه بخندی من برم ازدل زعفرونام دربیارم ناراحت شدن 😁

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
احتمالش خیلی کمه خیلی رابطه محافظت نشده داشتی؟؟

نه از ک ،ا.ن.د.و.م استفاده میکنیم ، میگم نکنه دستش و به من زده باشه 😂

وای خدا نمیدونم ، دارم دیوونه میشم از اول که ازودواج کردیم همش توهم حاملگی دارم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه از ک ،ا.ن.د.و.م استفاده میکنیم ، میگم نکنه دستش و به من زده باشه 😂 وای خدا نمیدونم ، دارم دیوون ...

پس احتمال نداره اصلا نگران نباش

برو سونو بده شاید تنبلی داری دکتر بهت دارو میده منظم بشه پریودیات

😂😂😂 برو برو ، بیچاره هارو تهمت زدی بشهشون 

تقصیرتوبود همش وگرنه مارابطمون خوب بود بخاطر حرف توبهشون شک کردم وگرنه ک ازجدشون تاالان توخونمونن کسی وحامله نکردن بایه حرف تو میخواستم بریزمشون دور خدامن وببخشه😭😭😭😁😁😁

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
منم باکره بودم ۳ سال عقدم  کافی بود یه ساعت پریودم عقب بیوفته ینی تا مرز سکتههه میرفتم😂😂😂😂 ...

😂😂😂

خیلی دوره ی بدیه 

مخصوصا که خانواده ی شوهرم خیلی قدیمین و بد میدونن این چیزارو ، ادم و مجبور میکنن اگر حاملم باشه بچش و بکشه بخاطر یه عده کوته فکر 

یه هفته صبر میکنم اکر نشدم بیبی چک بزنم اگر بودم که برم مفقود شم 😂

نبودم برم ازمایش ، لابد دوباره کیست تولید کرده بدنم