2777
2789
واقعا نمیدونم موندن و ساختن یه رابطه درست تر و ارزشمند تره یا رفتن و پیدا کردن کیس دیگه

آره من هم خیلی فکر میکنم 

اما رفتن از رابطه خیلی هزینه داره 

چون فقط ما نیستیم خانواده ها هم هستند 

بعد شوهر من اصلا مشکلی توی زندگی نمیبنه کنار درون ناراضی هستم هیچ وقت هم بهش نگفتم 

بعد شوهر من یک خانواده داره که کاش نداشت انگار من با یک پسر پرورشگاهی ازدواج کردم

فکر می‌کنی چرا؟

خودمو مقصر میدونم

من رانندگی میکردم، از سر اجبار هم بود، خانوادمو میبردم مهمونی و ...

الان ماشین تو پارکینگ ، میرم یه ساعت تو ایستگاه اتوبوس وایمیسم.

به خدا تو تونل نواب میگم وای یعنی من ده سال این شیب میرفتم؟

شاغل بودم، خیر سرم مهندس بودم تو جلسات با رئیسهای بلند پایه ، الان یکی ببینتم فکر میکنه سواد ندارم حتی.

همیشه چک اطرافیان من پاس میکردم ، الان منتظرم شوهرم بهم پول تو جیبی بده.

به خدا دپرس شدم.

ازدواج و زایمان تو ایران زندگی مرد اصلا تغییر مسیر نمیده ولی زندگی زن کلا پشت و رو میکنه.

چقدر دلم پر.

فقط و فقط خودم مقصرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم🙁

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

مجردی میگم بهتره هنو زیر سقف نرفته حسشو دارم

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
خودمو مقصر میدونم من رانندگی میکردم، از سر اجبار هم بود، خانوادمو میبردم مهمونی و ... الان ماشین ت ...

منم تا حدی خودم مقصرم شاغل بود استقلال داشتم سفر میرفتم وقتی همسرم گفت دوست ندارم کار کنی خیلی راحت کارمو گذاشتم کنار الان احساس میکنم مفید نیستم اونقد که باید از تواناییم استفاده نمیکنم الآنم که باردارم و هر روز درگیر دکتر و سونو و ... از اون طرف هم همسرم با حرفا و رفتاراش مدام ناراحتم میکنه