2777
2789

سلام من دیدم بعضیا از رو عکس ان تی جنسیت تشخیص میدن از بین شما کسی بلده ؟

میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستین؟🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹 میوه های وجودم بیمه حضرت زهرا ❤🙂 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. به دعاهای تک تکتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجله نکن به وقتش میفهمی

آدم کنجکاوه بفهمه تو دلیش چیه

میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستین؟🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹 میوه های وجودم بیمه حضرت زهرا ❤🙂 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. به دعاهای تک تکتون

منم یبار این کارو تو سایت انجام دادم همه گفتن پسره بجز دو سه نفر پسر هم شد😁

اره منم زیاد دیدم این‌تاپیک هارو 

منم یبار این کارو تو سایت انجام دادم همه گفتن پسره بجز دو سه نفر پسر هم شد😁

حالا از شانس من انگار هیچکدومشون نیستن

من سه بار این تاپیک زدم کسی نیومد بگه

انگار دوتامونم شانسمون یکیه 🤣

عکسشو بزار

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

منکه هر کاری کردم کسی نیومد چند هفته رفتی سنو

12 و ۳ روز 

احتمال نداد بهم

من سه بار این تاپیک زدم کسی نیومد بگه

نمیدونم چراااا حس میکنم بچت دختره

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نمیدونم چراااا حس میکنم بچت دختره

آخی😍😍😍😍