پسرم نوزاد هشت روزه بود که به خاطر نارسایی قلبی فوت شد...چند وقت بعد خواهر شوهر بی همه چیزم گفت کاش ...
عزیزم منم مثه شما پسرم روز زایمان مرد و قلبش ایستاد.اول مادرهمسرم گفت کشتیش،بعد از گذشت ۹ ماه همسرم به من و مادرم گفت بچمو کشتید...بسپار به او بالایی یکجوری جوابشون رو میده که ندونن از کجا خوردن😞 میفهممت از ته دل
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما ندیدید عزیزم همه ادما مث هم نیستن من جونمم میدم براشون خواهرم اینجوریه مادرمم اینجور بود زن داداشامم اینجورین خواهرزاده و برادرزده نداره بستگی به ذات ادما داره نه به عمه و خاله
تازه جاریمم شبی که از بیمارستان ترخیص شدم اومده بود بالا سرم هر هر میخندید .انگار سیب زمینی تو خاک گذاشتم... اره دیگه دوره زمونه ی کثافتی شده!!!تا دوراز جان شماها سر کسی نیاد درکی نداره ...خدانکنه عمق درد ما مادرها رو مادری حس کنه
یک خواستگار قبل ازدواجم داشتم خیلی پیله بود بعد عمم نمیخواست که پسره بامن ازدواج کنه چون از داماداش پولدارتر بود رفته بود بهشون گفتا بود که من حامله نمیشم چون خواهرم بچه دار نمیشه به دروغ بااینکه خواهر من بچه ی دومشو باردار بود
تازه جاریمم شبی که از بیمارستان ترخیص شدم اومده بود بالا سرم هر هر میخندید .انگار سیب زمینی تو خاک گ ...
منمچهار تا جاری داشتم خدا شاهده هر هر می خندیدن می گفتن می خوابیم روحیشو شاد کنیم ...مادر بدبختم گفت جم کن بریم خونه ما اگه من یه ساعت دیگه اینجا بمونم دق می کنم ...اومدم خونه بابام تا جون داشتم زار زدم
برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
یک خواستگار قبل ازدواجم داشتم خیلی پیله بود بعد عمم نمیخواست که پسره بامن ازدواج کنه چون از داماداش ...
حکمت پروردگار از خلقت این جماعت اسکول چیه واقعا🤣🤣
دایناسورها با اون عظمت و کله گنده بودنشون میلیاردها سال هست که پوسیدن،آخه این بشر چرا فکر میکنه دائمی و ماندگاره.جسارت نباشه بانو خنده ام گرفت از کار ایشون