2777
2789
عنوان

بدترین حرفی که شنیدید یا حرفای که پشت سرتون زدن چی بوده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3508 بازدید | 122 پست
چی گذاست بگو دلم خنک شه

بچه اول خودش بی دلیل تو شکمش مرد تو ماه نهم بارداری ...خدا شاهده وقتی میخواستن از بیمارستان ترخیصش کنن یاد روزی افتادم که بدون بچم از بیمارستان  اومدم خونه با وجود همه باهاش براش گریه می کردم خانم اومد نشست یه دیس برنج و چارتا سیخ کباب خورد پشت سرشم یه نوشابه خانواده سر کشید و گفت آخیش جیگرم خنک شد...انگار نه انگار بچش مرده بود  ببخشید انگار رفته بود اون زبون بسته رو ریده بود...اونجا بود که فهمیدم درک و فهم گاو بیشتر از این بشره

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم نوزاد هشت روزه بود که به خاطر نارسایی قلبی فوت شد...چند وقت بعد خواهر شوهر بی همه چیزم گفت کاش ...

خاک عالم بر سرش.

زبونش بره لا خاک الهی.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

من دوست پسر داشتم ولی چون با یک نفر بودم کلا چندساله و کسیم جز برادرم نمیدونه کسی خبر نداره خیلی شنیدم فلان پسر فامیل گفته با من دوست بوده وقتی گفتن با کسی نیست و دختر خوبیه و این چرت و پرتا که البته به همه گفتم مهم نیست پشت سرم چی میگن کار شما زشت تره که میایی میگی چی گفتن نمیخوام بدونم پشت سرم بقیه چی میگن

بنظرم این تاپیکو قبلا دیدم و ی پستی هم گذاشته بودم فک کنم الان پیداش نمکنم

اخه پست اول رو هم دیده بودم

بعضیا مث بستنی عروسکی ان                                                   فقط ظاهرشون خوبع😐😒

وقتی با یکی میشینی راجب یکی حرف میزنی اون طرف خودش بدترین حرفا و تامتارو زده به اونی که راجبش حرف میزنی ولی میره حرفای تورو میگه و خرابت میکنه .

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

هی ...

دلم خونه ..

آدم از غریبه بشنوه خیلی راحت تر میتونه فراموش کنه یا بی تفاوت باشه ولی وای ب حال اون روزی ک از نزدیکترینات که که حاضری جونتم بدی براشون بدترین بدترین حرفا رو بشنوی و پشتتو خالی کنن 

😔😔😔😔😔😔😔😔

زیاد بوده

یکیش مادرشوهرم بود که یه دعایی که خودش نوشته بود رو گفته بود من واسه خونوادش نوشتم

یکیش گفته بودن دختر بی پدر جهاز نمیاره

یکیشم گفته بودن خرابم و با این و اونم

یه بارم ۷۰۰ میخواستم به شوهرم کادو روز مرد بدم گفت معلوم نیست از کجا اوردی شاید رفتی هرزگی 😓منم کوفتم بهش ندادم 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
فعلا که سر و مر و گنده داره میگرده

وقت مردن میبینیش و روز قیامت.

اصلا ناامید و نگران نباش عزیزم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.