2777
2789
عنوان

بدترین حرفی که شنیدید یا حرفای که پشت سرتون زدن چی بوده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3509 بازدید | 122 پست
منم‌چهار تا جاری داشتم خدا شاهده هر هر می خندیدن می گفتن می خوابیم روحیشو شاد کنیم ...مادر بدبختم گف ...

احمقن و با سیاست ... در روی یک پاشنه نمیچرخه، بعضی آدما گاوتر ازین ان که درک کنن😍🥰🌹 برات ارزو میکنم غرق خوشی و مستیه با خدا شی که این جماعتم نادیده بگیری، بهترین کار دل بستن به خودشه،منم اشتباه کردم مرور مکدرات کردم...دنیا به هیچکی وفا نداره

کیمیاجون۱ ....کاربر ۹۱...این کاربری دومم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی خواهر تنی دارم ک جونمم براش میدادم 😔رفته بود ب مادر شوهر خودش گفته بود ک فلانی یعنی من چشمم دنبال شوهرشه یعنی دومادمون.....تا بمیرم حلالش نمیکنم😔

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
زیاد بوده یکیش مادرشوهرم بود که یه دعایی که خودش نوشته بود رو گفته بود من واسه خونوادش نوشتم یکیش ...

خدا ازشون نگذره

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

این روزا همه مشکل روانی و روحی دارن.سعی کنید طبق دستور خداوند در قرآن در حال و روان بقیه سرک نکشید تا اذیت نشید... بیخیال تک تک آدمای خل و چل و خوددرگیر

حکمت پروردگار از خلقت این جماعت اسکول چیه واقعا🤣🤣 دایناسورها با اون عظمت و کله گنده بودنشون میلیا ...

نمیدونم واقعا چرا اینجورین الانم همسر من از تمام داماداش سرتره هی خواهرا دور هم میشینن بد منو شوهرمو میگن باز بچهاشون به ن میگن چی گفتن

چی کشیدی اون موقع

الانم که ازدواج کردم شوهرم بچه نمیخواد اونا اینقدر خوشحالن اینقدر تیکه میندازن

دختر دایی 18 سالم یکبار تو مهمونی بهم گفت حامله نمیشی چرا ای وی اف نمیکنی پولشو نداری دلم میخواد فقط گریه کنم اون لحظه من چون شوهرم بچه نمیخواد باردار نشدم هنوز اونا دلمو هی میشکنن

الانم که ازدواج کردم شوهرم بچه نمیخواد اونا اینقدر خوشحالن اینقدر تیکه میندازن دختر دایی 18 سالم یک ...

الهی بمیرم برا اون دل مهربونت

خواهر حرص نخور

18 ساله های الان😒

بگو جوجو تو الان باید دغدغت رنگ پانتوی عیدت باشه

به مسائل بزرگترا سرک نکش 

نمیدونم واقعا چرا اینجورین الانم همسر من از تمام داماداش سرتره هی خواهرا دور هم میشینن بد منو شوهرمو ...

بدگویی نشانه ی بارزی از حسادت ایشان است .شما فقط محل نده و ارامشتو فدای حسادت ونگاه کثیف  و کورکورانه ی اونا نکن

الهی بمیرم برا اون دل مهربونت خواهر حرص نخور 18 ساله های الان😒 بگو جوجو تو الان باید دغدغت رنگ پ ...

واقعا اصلا باورم نمیشد دختر دایم اینجوری گفته باشه چون قبل ازدواجم خیلی خیلی صمیمی بودیم

تا بزرگترش چیزی نگفته باشه بچه ی خانواده هم چیزی نمیگه بنظرم

What😥🤔🤔

میگم ی دختره بود مامانم میگف این خوبه و... ی پسره شخصا گف ک میخامش و باهم حرف میزنیم حتی مادرشم میدونس ولی مامانم بازم حرف خودشو میزد

نسیه ممنوع حتی شما نی نی سایتیه عزیز🛑🔥

من با یکی قرار بود ازدواج‌ کنم بعد واسه آشنایی بهم‌ پیام‌ میدادیم هی قطع و وصل میشد رابطه مون تا یه روز مامانم به داداشش گف بیاین تکلیف دخترمو مشخص کنین بعد گف دختر خودتون همش دنبال داداشه منه وگرنه اینکه تمومش کرده😕

زنی که سرو صدا داره یعنی دوستت داره ، از زنی که ساکت شده بترس یعنی پایان