2777
2789

سلام 

بچه ها امروز داداشم تو سایت دیوار یک دوچرخه دیده بود به طرف زنگ زد قیمت گرفت طرف گفته ۳ تومن بعد اگه میخوایش پونصد تومن پیش پرداخت بریز به حسابم داداشمم امروز خیلی درگیری داشت حواسش نبوده اشتباهی برای طرف پنج ملیون واریز کرده حالا طرف از بعد از ظهر اصلا گوشیش رو خاموش کرده خیلی مامانم ناراحته برای شما از این مشکلات پیش اومده یعنی داداشم بره بانک برای پیگیری میشه پول رو برگردوند یا کار به شکایت و این چیزا میکشه براتون پیش اومده بهتره چیکار کنیم؟؟؟؟؟

هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...

امروز هنسر منم جای دوهزار تومن ۲۰میلیون کارت کشیده😐😐

فعلا جواب درستی ندادن بماهم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
امروز هنسر منم جای دوهزار تومن ۲۰میلیون کارت کشیده😐😐 فعلا جواب درستی ندادن بماهم

ای واااای بانک رفتین شما یا پلیس؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای واااای بانک رفتین شما یا پلیس؟؟

نه حرف زده باخودش گفته پسرم بیاد تا الانم پسرش نیومده

فردا هم جواب ندن میریم شکایت

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
نه حرف زده باخودش گفته پسرم بیاد تا الانم پسرش نیومده فردا هم جواب ندن میریم شکایت

خدا کنه حل بشه داداشم که طرف اصلا گوشیش رو خاموش کرده خدا کنه بشه پیگیری کرد میترسم طرف حسابش رو خالی کنه ببنده دیگه دستمون به هیچ جا بند نیست

خدا کنه حل بشه داداشم که طرف اصلا گوشیش رو خاموش کرده خدا کنه بشه پیگیری کرد میترسم طرف حسابش رو خال ...

انشالله حل بشه مشکلتون توکل بخدا

برین پیش پلیس