2777
2789
عنوان

پدر و مادرا

157 بازدید | 18 پست

میخواستم یه سوالی داشته باشم .اگه دقت کنید بیشتر دختر و پسرا رابطه جنسیو از غیر پدر مادر میفهمن.سوالم اینه

چرا پدر مادرا به بچه هاشون این قضیه رو توضیح نمیدن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما فرزند دارید ؟ فکر میکنید چه سنی واسه گفتن مناسبه؟

نه ندارم ولی بنظرم باید از همون بچگی یه سری چیزا مثه آزار جنسی رو بهشون بگیم که خدایی نکرده موقعیتش اگه براشون پیش اومد بدونن باید چیکار کنند 

من وقتی کلاس سوم بودم یادمه از مدرسه یه مشاوره برامون اوردن و یه انیمیشن هم در رابطه با آزار جنسی گزاشتن و بهمون گفتند که حواستون باشه که به جاهای حساستون مثه لب ،سینه و ... کسی نباید دست بزنه 

انیمیشنش هنوزم توی گوگل هس برا بچه هاس اموزشیه 

به اسمم گیر ندید اسمه یه کاراکتره دوستان😐💔
نه ندارم ولی بنظرم باید از همون بچگی یه سری چیزا مثه آزار جنسی رو بهشون بگیم که خدایی نکرده موقعیتش ...

خودتون اگه یه روز فرزند دار بشید،چه سنی بهش توضیح میدید؟

خودتون اگه یه روز فرزند دار بشید،چه سنی بهش توضیح میدید؟

خودم ۹ سالم بود که توی مدرسه برامون توضیح دادند

ولی اگه بچه دار بشم ۷ سالش بشه مختصر یسری چیزارو بهش میفهمونم که حواسشو جمع کنه 

به اسمم گیر ندید اسمه یه کاراکتره دوستان😐💔

هه،مامان من راجب‌بکارت هم بهم نگفت،باعث‌شد ناخواسته به خودم آسیب بزنم!

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .