2777
2789
عنوان

منتظرااااا واسه نی نی بیاین

202 بازدید | 46 پست

بچه ها دو روزه جدا از درد پریود ک حس پری میادو میره و خبری نیست دل درد کلی میشم واسه پری دل درد کامل نداشتم فقط زیر دلم شاید درد میومد سرگیجه هم گرفتم شدید دوروز مونده ب موعدم اینماه طبق برنامه ی مینت روز قبل و روزی ک زده بود تخمک مذاری دقیق اقدام کردم نمیدونم چرا ب دلم افتاده ک باردارم 

یکم سخته انتظار 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله که یه بچه سالم و صالحو بارداری

درکت میکنم

منن یکسال و دوماهه منتظرم

برای منم دعاکنین موقع اذان هست❤

دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.
دوروز دیگه هم صب کن شاید لقاح دیر انجام شده باشه

از ۳۰ اسفند همش یه تهوع میاد ومیره .وزنم رفته بالا.پنج روز مونده به پریودم یه حجم زیاد ترشح داشتم که توش ببخشید ببخشید یکم خون بود 

ان شاءالله که یه بچه سالم و صالحو بارداری درکت میکنم منن یکسال و دوماهه منتظرم برای منم دعاکنی ...

خدا یه نی نی سالم و صالح رو بهمین زودی بزاره تودلت انشاالله. دیروز روسفره ی امام زمان واسه همه ی منتظرای نی نی دعا کردم انشاالله خدا ب همتون نی نی بده🤲♥️

خدا یه نی نی سالم و صالح رو بهمین زودی بزاره تودلت انشاالله. دیروز روسفره ی امام زمان واسه همه ی منت ...

ممنون مهربون😍😍🥲🥲❤❤

دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.