بچه ها دو روزه جدا از درد پریود ک حس پری میادو میره و خبری نیست دل درد کلی میشم واسه پری دل درد کامل نداشتم فقط زیر دلم شاید درد میومد سرگیجه هم گرفتم شدید دوروز مونده ب موعدم اینماه طبق برنامه ی مینت روز قبل و روزی ک زده بود تخمک مذاری دقیق اقدام کردم نمیدونم چرا ب دلم افتاده ک باردارم
دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.
من چن روز پیش بی بی چک و آزمایشم مثبت شد بعد سه سال زندگی فک میکردم میشناسم شوهرمو امروز کلی حرص و کتک داد بهم کاش این بچه نیاد به این زندگی...زیر دلم بد میدرده کاش نیاد به این زندگی
ان شاءالله که یه بچه سالم و صالحو بارداری درکت میکنم منن یکسال و دوماهه منتظرم برای منم دعاکنی ...
خدا یه نی نی سالم و صالح رو بهمین زودی بزاره تودلت انشاالله. دیروز روسفره ی امام زمان واسه همه ی منتظرای نی نی دعا کردم انشاالله خدا ب همتون نی نی بده🤲♥️
خدا یه نی نی سالم و صالح رو بهمین زودی بزاره تودلت انشاالله. دیروز روسفره ی امام زمان واسه همه ی منت ...
ممنون مهربون😍😍🥲🥲❤❤
دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.