2777
2789
عنوان

مرکز ناباروری دولتی میلاد مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 35152 بازدید | 112 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگرم مشکلی نیست شماره م رو بذارم کلی سوال دارم ازتون بپرسم😑😑

سلام ببخشید من تعلیق بودم الان وارد کاربریم شدم . مشکلی نیست اما من ماه قبل که رفتم ویزیت نکردن گفتن داریم جابه جا میشیم برو سیکل بعدیت بیا منم الان مجددا منتظرم برای پریود که برم مرکز.

انشالله به سلامتی، عزیزم شما از هزینه های این مرکز اطلاع دارین؟ هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن من باید آی ...

منم هزینه آی یو آی و آی وی اف رو نمیدونم . متاسفانه منم قبل رفتن کلی زنگ زدم جواب ندادن که بپرسم ویزیت میکنید یانه دیگه همینجوری گفتم راه بیفتم روز سومم برم که اوناهم گفتن داریم جابه جا میشیم .حالا من از شهر دیگه هم میرم.

انشالله به سلامتی، عزیزم شما از هزینه های این مرکز اطلاع دارین؟ هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن من باید آی ...

اونجاهم اعتراض کردم که خب پس حداقل تلفنو جواب بدین که ما بدونیم پانشیم این همه راه بیاییم گفتن شما با شماره فلان تماس بگیرید که همونجا به دیوار زده بودن فکر میکنم همسرم شماره هارو عکس گرفتن میخوایین واستون بفرستم.

اونجاهم اعتراض کردم که خب پس حداقل تلفنو جواب بدین که ما بدونیم پانشیم این همه راه بیاییم گفتن شما ب ...

عجبا🤔انشالله که هرچی پیش میاد خیره،آره اگه زحمتت نیست برام بفرست

مگه همون منتصریه نیست که اومده بیمارستان امام رضا دوباره کجا میخوان برن؟

سلام ببخشید من تعلیق بودم الان وارد کاربریم شدم . مشکلی نیست اما من ماه قبل که رفتم ویزیت نکردن گفتن ...

این مدت که جواب ندادین باخودم گفتم درگیر کارای درمان شدی وانشالله که مثبت شدی پس هنوز اول مسیرین👌👌

عجبا🤔انشالله که هرچی پیش میاد خیره،آره اگه زحمتت نیست برام بفرست مگه همون منتصریه نیست که اومده بی ...

ممنون ان شاالله . چرا داخل همون بیمارستان امام رضا میرن یه بخش دیگه