2777
2789
عنوان

مرکز ناباروری دولتی میلاد مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 35152 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی؟ مامان شدی به سلامتی؟

سلام ممنون الحمدلله. نه عزیزم آخه مرکز دوسه ماه بود که تعطیل بود و شنیدم بعد چهاردهم فروردین شروع به کار میکنن منم که هنوز پریود نشدم که برم برای شروع سیکل . 

سلام من هم دوساله که در اقدامم و باردار نشدم میخام برم مرکز ناباروری میشه اگر گروهی دارید منم عضو کن ...

سلام عزیزم ما داخل تلگرام یک گروه داریم اگر تمایل داری شمارتو بفرست ادت کنم

مشکلت چیه؟  من تنبلی تخمدان شدید دارم و ای یو ای انجام دادم دفه دوم + شد و حامله شدم اما متاسف ...

چند سالته

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

سلام دوستان

کسی هست از هزینه ای وی اف درسال 1402

مرکز میلاد خبر داشته باشه؟ باحزییات میخام بدونم واینکه ایا فرزند اول میشه تعیین جنسیت کرد.؟ 

چه بیمهایی رو قبول میکنن و جه دکترایی اونحا هستن. 

ایا دکتر خورسند یا دکترم خادم هم میرن اونحا؟ 

آنقدر زیر درخت صبرمینشینم ک روزیه مرا بدهد♥️خدایا امیدمو ناامید نکن♥️🙏
سلام عزیزم ما داخل تلگرام یک گروه داریم اگر تمایل داری شمارتو بفرست ادت کنم

لینک گروهو بذارین

به لطف خدا و بی بی ام البنین آزمایشم ۱۰/۸ مثبت شد. ۱۰/۲۶ هم قلب کوچولوش رو دیدم.خدایاخودت نگهدار فرشته کوچولوم باش🤲🥰

سلام اگهعرض تو مر کز میلاد کسی جنین فریز داره منو همسرم میخوایم قیمت توافقی09055747090

سلام شما جنین گرفتین

زندگی داشتن چیزهایی که دوست داریم نیست...زندگی دوست داشتن چیزهایی است که داریم....