2777
2789
عنوان

مرکز ناباروری دولتی میلاد مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 35143 بازدید | 112 پست
سلام عزیزم  اونروز رفتم مرکز و متوجه شدم خدا برام معجزه کرده و من خبر نداشتم  من حدود دو ...

وای خدای من .چقدر خوشحال شدم.............چطور متوجه نشدی دختر اونم اینقدر بزرگ......یعنی شکمت وسینه هات تغییر نکرده بودن .ویار نداشتی. ..باورم نمیشه خدارو شکر. برای من دعا کن که باید این راهو برم...من ذخیره تخمدان 1. 1 بود دوشنبه نوبت گرفتم جواب رو ببرم احتمالا ای وی اف کنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدای من .چقدر خوشحال شدم.............چطور متوجه نشدی دختر اونم اینقدر بزرگ......یعنی شکمت وسینه ...

متوجه نشدم چون خودم چاقم و پریود هم ک من از مجردی بدون دارو نمی‌شدم دیگ شک نکردم 

فقط تکوناش زیاد شده بو فک میکردم تو گوارشم مشکلی پیش اومده

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
وای یعنی 3 ماه دیگه زایمان میکنی   چقدر باحاله استرس دوران بارداری رو نداشتی.تا واسه نی نی وسای ...

آره انشالله 

شوهرم ک سکته رو مویی رد کرد😂

انشالله این هفته باید بریم خرید

وای یعنی 3 ماه دیگه زایمان میکنی   چقدر باحاله استرس دوران بارداری رو نداشتی.تا واسه نی نی وسای ...

الهی بحق امام رضا علیه السلام بزودی دامنت سبز بشه گلم خیلی دعا میکنم الهی عاقبت بخیر بشی

سلام دوستان عذر میخوام جاش نیست بگم ولی چاره ای ندارم من ختم قرآن ونمازوروزه اموات وانواع چله ونایب زیارت عاشورای حق شناس وصلوات انجام میدم ممنون میشم کسی خواست منو معرفی کنین و کمکم کنید ازاین راه کمک خرج زندگیمودوقلوها هستم ممنون میشم ب تاپیکم که دراین موردهست ی سربزنین

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
سلام دوستان عذر میخوام جاش نیست بگم ولی چاره ای ندارم من ختم قرآن ونمازوروزه اموات وانواع چله ونایب ...

باشه چشم اگ موردی بود میگم

واسه منم دعا کن بسلامت بگذرونم این دوران رو 

انشا..بقیشو هم به سلامتی بگذرونی و بچت سالم و صالح باشه.داستانتو برا مامانم وابجیم تعریف کردم خیلی تعجب کردن قدر شو بدون واقعا معجزه بوده برات ....خیلی از اشناییت خوشحال شدم بازم به تاپیک سر بزن و از حالت بگو برام ......

انشا..بقیشو هم به سلامتی بگذرونی و بچت سالم و صالح باشه.داستانتو برا مامانم وابجیم تعریف کردم خیلی ت ...

ممنون عزیزم لطف داری چشم دعا گوت هستم 

انشالله بزودی خبر بارداریت بشنوم عزیز

متوجه نشدم چون خودم چاقم و پریود هم ک من از مجردی بدون دارو نمی‌شدم دیگ شک نکردم  فقط تکوناش ز ...

سلام عزیز دلم واقعا برات خوشحال شدم چقدر رمانتیک و جذاب خدارو بابت این نعمتش شکر... واقعا برات معجزه کرده انشالله بسلامت بیاد بغلت

دخترخاله منم طفلی افسردگی داشت حالش دست خودش نبود همون ماه هشت میفهمه بارداره خدا به اونم یک دختر سالم داده شکر خدای مهربون....

مهربونی خدا در تصورات ما نمیگنجه

خدایا بی نهایت بار شکرت...
سلام عزیز دلم واقعا برات خوشحال شدم چقدر رمانتیک و جذاب خدارو بابت این نعمتش شکر... واقعا برات معجزه ...

خیلی ممنونم انشالله نگاه ویژه  خدا همیشه بهمون باشه و ماهم بتونیم بندگان خوبی براش باشیم🙏🙏

عزیزم من امروز نوبت داشتم از طریق سایت.رفتم یک سری آزمایش برام نوشت و گفت روز دوم پریودی با آزمایشات ...

سلام گلم 

خادم چطور بود

میشه  آزمایش‌هایی که نوشت رو بگی که از قبل انجام بدم

سلام گلم  خادم چطور بود میشه  آزمایش‌هایی که نوشت رو بگی که از قبل انجام بدم

عزیزم اگه منظورت اینه که من تو میلاد با خادم دکتر خارم ویزیت شدم اینطوری نبود توسط ماما ویزیت شدم و پروندم کامل شد.آزمایشاتی که میخان خیلی که من قبلا انجام دا ه بودم و یک سری مدت گذشته بود دوباره انجام دادم.پاپ اسمیر .عکس رنگی .چکاب کلی خون .ذخیره تخمدان.ازمایش اسپرم