2777
2789
عنوان

مرکز ناباروری دولتی میلاد مشهد

35072 بازدید | 112 پست

خانومای مشهدی کسی هست ک به تازگی نرکز میلاد رفته باشه؟ 

میخاستم درباره هزینه و نحوه نوبت دهی اطلاع داشته باشم 

ممنون❤️❤️

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
عزیزم شماکه مشهدی مرکزدولتی ناباروری که iui و ivfانجام میده کدومان؟وهزینش میدونین چقدمیشه؟

سلام 

مرکز ک فقط میلاد دولتی هست تا جایی ک شنیدم ای وی اف تا 6 تومن درمیاد ولی خیلی کمتر میشه ای یو ای هم تا 500 تومن 

ولی انشالله فردا میخام برم حضوری بپرسم چون اینا فقط شنیده هام بوده بپرسم بهت میگم 

ولی فقط میلاد دولتیه اینو مطمئنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون میشم هزینشوبگین شمانمیدونین مراکزدولتی تعیین جنسیت هم انجام میدن یانه

برای بچه اول انجام نمیدن 

میگم ک فردا میخام برم خبر دارشدم میگم 

کجایی هستی؟ 

برای بچه اول انجام نمیدن  میگم ک فردا میخام برم خبر دارشدم میگم  کجایی هستی؟

بجنوردی عزیزم

خواهش میکنم خبربده

امروزاینجارفتم زایشگاه گفتiuiانجام میدن،من دوسال اقدامم وجواب نگرفتم، iuiهم میگن بگیر نگیرداره،دلم میخادبشه تموم شه،خسته شدم واقعا

بجنوردی عزیزم خواهش میکنم خبربده امروزاینجارفتم زایشگاه گفتiuiانجام میدن،من دوسال اقدامم وجواب نگر ...

سلام عزیزم خوبی 

من امروز رفتم

مرکز میلاد ب بیمارستان امام رضا منتقل شده و از اول اردیبهشت پاسخگو هستن و الان کسی نبود ک پاسخگو باشه 

نرم افزار نی نی سایت رو نصب کن بچه های مشهدی گروه ای وی اف دارن سرچ کن از تجربه هاشون استفاده کن یکی از خانوما تازگی رفته تو سیکل ای وی اف براش حدود 4 تا 4/5 میلیون دراومده  

بجنوردی عزیزم خواهش میکنم خبربده امروزاینجارفتم زایشگاه گفتiuiانجام میدن،من دوسال اقدامم وجواب نگر ...

مشکلت چیه؟ 

من تنبلی تخمدان شدید دارم و ای یو ای انجام دادم دفه دوم + شد و حامله شدم اما متاسفانه تو 10 هفته ایست قلبی داشت و سقط شد دیگ نمیخام وقتمو تلف کنم میخام ی سره برم ای وی اف 

تا ببینم خدا چی میخاد 

انشالله  ک بزودی باردار بشی توکل بر خدا 

مشکلت چیه؟ 

من تنبلی تخمدان شدید دارم و ای یو ای انجام دادم دفه دوم + شد و حامله شدم اما متاسفانه تو 10 هفته ایست قلبی داشت و سقط شد دیگ نمیخام وقتمو تلف کنم میخام ی سره برم ای وی اف 

تا ببینم خدا چی میخاد 

انشالله  ک بزودی باردار بشی توکل بر خدا 

مشکلت چیه؟  من تنبلی تخمدان شدید دارم و ای یو ای انجام دادم دفه دوم + شد و حامله شدم اما متاسف ...

مرسی عزیزم،همچنین،ایشالله شمام به زودی مادربشین

من بدون داروفولیکول خوب ندارم،بعددوسه ماه استفاده فولیکول خوب دارم هرماه سونومیرم،دیکترمیگه ایده ال ترین شرایط روبرای بارداری داری،ولی نمیشه،همسرم مشکلی نداره

فقط ده ساله کم کاری تیروئیددارم،که دارواستفاده میکنم اونم

اصلانمیدونم چرانمیشه،تقویت میکنیم،گرمی میخوریم،نمیدونم

مرسی عزیزم،همچنین،ایشالله شمام به زودی مادربشین من بدون داروفولیکول خوب ندارم،بعددوسه ماه استفاده ف ...

سلام خوبی 

من دوباره ب مرکز حضوری سر زدم هنوز کار نمیکنه دوتا شماره تلفن گرفتم ک جواب میدم برات میذارم

05138536169

09357006156

سلام خوبی  من دوباره ب مرکز حضوری سر زدم هنوز کار نمیکنه دوتا شماره تلفن گرفتم ک جواب میدم برا ...

سلام عزیزم منم میخام برای این وی اف برم مرکز میلاد.بیمارستان امام رضا رفتی یا همون جای سابقش ؟؟؟نمیدونم از کی شروع به کار مبکنن؟؟؟؟

سلام عزیزم منم میخام برای این وی اف برم مرکز میلاد.بیمارستان امام رضا رفتی یا همون جای سابقش ؟؟؟نمید ...

سلام عزیزم 

مرکز میلاد کلا ب بیمارستان امام رضا علیه السلام منتقل شده و از امروز شروع بکار میکنه فقط هم اینترنتی نوبت میده و چهارشنبه صبح زود باید نوبت بگیری

برای نوبت دهی هم باید بری از سایت علوم پزشکی مشهد نوبت بگیری

سلام عزیزم منم میخام برای این وی اف برم مرکز میلاد.بیمارستان امام رضا رفتی یا همون جای سابقش ؟؟؟نمید ...

مشهدی؟