2777
2789
عنوان

کیا باخانواده همسرقطع رابطه کردن

436 بازدید | 38 پست

میشه مثال بزنید.چکارا کردن؟برای من خیلییییی دخالت کردن.توهین وفوحش.حسادت.من خیلی صبوری کردم وجوابم ندادم واین باعث شده سواستفاده کنن.هروقت میبینمشون متلک اسیدی میندازن که حالمو بگیرن.من چندساله تحمل کردم ولی میگم چه فایده داره هروقت بینمشون کلی سردرد اعصاب داغونی،تپش قلب بگیرم.با اینکه نمیخواستم ولی دیگه میخوام بگم به شوهرم که دیگه نیان منم نرم.البته چنددفعه نرفتم بازخودشون پرروپرو اومدن.بخدا بریدم .همیشه یه دل سیر ازشون گریه میکنم.چکارکنم؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برو ولی مث خانم بشین ی گوشه هیچکار نکن

فقط با زبون پیش برو

تعریف و تحسین و تعارف و تایید...

بچسب ب شوهرت

انقد برو تو چشم شوهرت ک جرات نکنن کلامی بگن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من ازدواج کنم با خانواده خودم قطع رابطه میکنم 😊

چشونه؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

من فقط با جاریم  مث خانواده شوهر تو بود الآنم میبینمش تو جمع فک میکنم دیواره

منم میخوام باهاشون همینکارو کنم ولی شوهرمو پرمیکنن.یازود خودشونو به دیونگی میزنن.من خیلی صبوری کردم

من هیچکاری فقط دوست بودیم الان پنج ساله هنوز نپذیرفتن کلا باهم درارتبات نیستیم فک کن اصلا مادرشوهرمو ندیدم فقط رو عکس خواستگاری نیومد بله برون هیچ عقد ساده هم گرفتم فقط خونواده خودم بودن با پدرشوهرم اما خدارو شکر شوهرم واقعا ادم خوبیه هیچوقت پشتمو خالی نکرده بین منو خونوادش منو انتخاب کرد خیلی سختی ها کشیدیم اما خودمون نباختیم باورت میشه هنوز رنگ خونه پدرشوهرمو ندیم.....خونواده منم اوایل راضی نبودن اما کم کم متوجه علاقه بینمون شدن پذیرفتن

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 

واسه منم اینطورین، ولی وقتی باهاشون قطع رابطه میکنم سورمو پر میکنن میندازن بجونم،یا مامانش زنگ میزن خونه مامانم چغلی منو میکنه به اونا واسه همین مجبور میشم دوباره باهاشون رفت و امد کنم

منو دعوت نميكنن😂😂😂😂😂😂

اينم حسابه؟؟؟

قطع رابطه شديم اينگونه💃💃💃🤣🤣🤣

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

منم میخوام باهاشون همینکارو کنم ولی شوهرمو پرمیکنن.یازود خودشونو به دیونگی میزنن.من خیلی صبوری کردم

خب اشتباه ما همین بود تنها راهش اینه دیگه کلا نادیده بکیریمشون منم شوهرم خیلی اذیتم کردو مخالفت کرد ولی من کار خودمو کرد خیلیییییی بهم توهین میکرد 😕 ۱۰-۱۲سال ازم بزرگتر بود

اً

یه بار که تیکه پروند یه دادی بزن سرش بگو بیشعور بی فرهنگ تو کدوم آخوری بزرگ شدی که هی جوابتو نمیدم میگم شاید آدم شی باز تیکه میپرونی خود درگیر بعدم یه دعوای حسابی میشه تو هم همه حرفای دلتو زدی ول کن بیا بیرون یا زیر بغلشو بگیر از خونت پرتش کن بیرون