2777
2789
عنوان

خیلی پیرم برای آرایشگر شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1957 بازدید | 28 پست
بنظرت ٢٨ سال سن دار بودنه !!!!!! من ٣۵ سالمه فكر نـــمــیكنم سن دار هستم !!!

خب من تا اقدام کنم و کرونا و این ها لابد 30 می شم. برای همین گفتم. من هم فکر نمی کنم سن زیادیه فقط فکر کردم کارِ سختِ تخصصی باشه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از آشناهای ما یه خانوم ۳۷ ساله اس که پارسال کنکور شرکت کرد، دندون پزشکی قبول شد!

حالا فکر کن بعد از ۶-۷ سال درس خوندن و اینا تازه می خواد به این فکر کنه کجا مطب بزنه!

آرایشگری که نه درس خوندن داره نه استرس جون مردم

استرس موی مردم اما... 

خب موی مردم و جونشون اصلا قابل قیاس نیست..

به نظرم برای هیچ کاری دیر نیست.. فقط انگیزه و پشتکار می خواد.. دیگه بقیه اش بهونه اس.. اینکه سنم بالاس، بچه دارم، حوصله ندارم و .. فقط بهونه ایست برای تنبلی ... طرف تو سن ۵۰ سالگی تصمیم میگیره بازیگر بشه شاید نقش اول یه فیلم عاشقانه رو بهش ندن ولی می تونه نقش یه پدر رو بازی کنه! مهم اینکه درک درستی از آرزوها و تواناییهات داشته باشی..

شاید نسبت به کسی که ارایشگری رو تو ۲۲ سالگی شروع کرده ۶ سال عقب تر باشی ولی دلیلی نداره که در دو سال آینده آرایشگر بهتری نشی

اره پیرو چروکیده ای وصیت نامتو بنویس زودتر 😒

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
   از اون حرفا بودا آرایشگری چه ربطی به سن داره

بعد یه سنی دست میلرزه چشم ضعیف میشه زود خسته میشه آدم و دیگه نمیشه یه سری از کارا رو تمیز دربیارن! ولی در کل 28 دیر نیس اگه استعدادشو دارن و بتونن زود یاد بگیرن