2777
2789
عنوان

بنظرتون این رفتار شوهرم بخاطر چی میتونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 72 پست
از لحاظ  مالی زمین تا آسمون فرق داریم میگم شاید اینم بتونه دلیلش باشه

بله ممکنه... با توجه به اینکه والدینش هم فوت شدن و هیچگونه تکیه گاهی نداره... 

اگه شما بواسطه ی وضعیت اقتصادی و والدینتون ناخواسته بهش فخر بفروشید معلومه که همسرتون تحقیر میشه! و مردی که تحقیر بشه طرفش رو له میکنه و این یک اصل روانشناسیه

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
معمولا این جور شخصیتا هیچ مشکلی احساس نمیکنن تو رفتارشون ک بخوان بیان مشاوره

نه خودش میگه تو خوشت میاد فلان کارو کنم و...

ولی نمیکنه

یعنی دقیقا میدونه مثلا من بستنی دوست دارم ولی سرشو ببری بستنی نمیخره

مثال زدم بدونید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ  مالی زمین تا آسمون فرق داریم میگم شاید اینم بتونه دلیلش باشه

مثلا اگه مدام بگی بابام این کارو واسمون کرد... اون کارو کرد

یا بهش بگی خانواده ت بدرد ما نخوردن... تو بي کسی تو هیچکاره ای... این حرفها غرور و شخصیت مرد رو که نماد اقتدار خانواده س میشکنه و ازش یک موجود تحقیر شده و دلسرد می‌سازه. 

نه اصلاااااا فخر نمیفروشیم پدرم براش خونه خرید حتی به اسم شوهرم 

خب شاید این هم باعث بشه اون فکر کنه زیر دین شماست.. 

یا مجبوره هرکاری پدرتون گفت انجام بده! 

نه خودش میگه تو خوشت میاد فلان کارو کنم و... ولی نمیکنه یعنی دقیقا میدونه مثلا من بستنی د ...

میدونم چی میگید،یکم تو عمل تنبلن😬

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
یعنی همیشه طوری باهاش رفتار کردم که انگار اون پادشاه 

از دوران عقد اینطور بود؟ 

رابطه جنسی چی؟ باهاتون رابطه متعادل داره؟ 

مثلا اگه مدام بگی بابام این کارو واسمون کرد... اون کارو کرد یا بهش بگی خانواده ت بدرد ما نخوردن... ...

نه عزیزم اصلااااا نمیگم 

اتفاقا بر عکس .من اونقدر عاشق این شده بودم خیلی خودمو کوچیک کردم براش

همیشه میگم تو زیبارینی  توبهترینی و...