2777
2789
عنوان

بنظرتون این رفتار شوهرم بخاطر چی میتونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 72 پست
دقیقا از نظر من باید همین کارو بکنی  وقتی که اومد و به التماس کردن افتاد  متوجه اشون کنی ...

نه ایشون نیاز به من ندارن عزیزم آقا با این وضعش دوست دختر هم داشت ولی با اون خیلی صمیمی بود من یه بچه کوچیک دارم نمیخوام طلاق بگیرم سالهاست میدونم دوست دختر داره ولی به هیچ کسی نگفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ایشون نیاز به من ندارن عزیزم آقا با این وضعش دوست دختر هم داشت ولی با اون خیلی صمیمی بود من یه بچ ...

الان با کسی رابطه داره؟ 

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
گفتم  فقط به خودش حتی قهر کردم دفتم گفت میزاره کنار ولی نذاشت

چند سالتونه؟ شما و شوهرت؟ 

چند ساله ازدواج کردین؟ 

شاید دلیلش همین دوستیش باشه... گلم مرکز بهزیستی مشاور رایگان داره... حتما مراجعه کن... اگه زندگیت دوست داری..! 

اگه شماره اون دختر پیدا میکردی زنگ میزدی دعواش میکردی که بترسه و بزاره بره

چند سالتونه؟ شما و شوهرت؟واقع

چند ساله ازدواج کردین؟  شاید دلیلش همین دوستیش باشه... گلم مر ...

ببینید من واقعا از خودم بدم میاد چرا نمیتونم این مردو ولش کنم؟درسته بخاطر بچه م.ولی خودمم نمیتونم ولش کنم 

منو تهدید کرده اگه به دختره زنگ بزنم طلاقم میده

خودم مشاوره رفتم مشاور گفت این شوهر نمیشه واست

۶ساله ازدواج کردم عزیزم 

ببینید من واقعا از خودم بدم میاد چرا نمیتونم این مردو ولش کنم؟درسته بخاطر بچه م.ولی خودمم نمیتونم ول ...

میفهمم چی میگی عزیزم... من یه ذکری یادت میدم انجام بده لطف خدا ان شاء الله زندگیت درست میشه

هر روز سه تا صلوات به نیت سلامتی و فرج مولا صاحب عج بفرست... 

سه تا سوره توحید هم هر وقت یادت اومد به این نیت بفرست

ان شاء الله باعث میشه امام زمان عج کمکت کنه 

حالا که میبینی دنیا چه جوریه... تو برو سمت خدا.. بگو خدایا زندگیم رو خودت درست کن... خودت شوهرم به راه خیر وصلاح بیار... حتما به لطف خدا نتیجه بخشه