2777
2789
عنوان

کرونا دارم آیا؟

109 بازدید | 14 پست

باردارم سه روز پیش اسباب کشی کردم خیلی خسته شدم دو روزه ابریزش بینی و سرفه های شدید و گلو درد و گوش درد دارم

تب ندارم ولی دیشب لرز داشتم میرفتم زیر پتو گرمم میشد شوهرم میگفت تب ندارم پتو رو برمیداشتم لرز شدیدی میگرفتم 

به شدت تشنه میشم و گلوم اونقدر خشک میشه که احساس خفگی میکنم سرفه هامم خلط آوره

میترسم برم دکتر

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
خستمه برا ی نفر نوشتم ک باید چکار کنه😒بذار برم کچی پیست کنم

باشه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اب نمک البته اگه بتونی سرم اب نمک از داروخانه بگیری بهتره بزن داخل بینیت بره دهنت و داخل دهنت قرقره کن چند بار تو روز....اب نمک تو خونه نباشه بهتره چون ممکنه نمکش زیاد باشه اذیت شی

قرص جوشان ویتامین سی و ویتامین ایی موقتا البته ویتامین ایی چون میگی حالم بده بخور.... تبتو هم با تب سنج اگه داری بسنج

میوه و چیزهای مقوی هم زیاد بخور لیمو با زنجبیلوعسل 

ی زنگم بزن ۴۰۳۰ تا راهنماییت کنن

اب نمک البته اگه بتونی سرم اب نمک از داروخانه بگیری بهتره بزن داخل بینیت بره دهنت و داخل دهنت قرقره ...

ممنون

ممنون

ابنمک و قرص جوشان خیلی خوبه برات قرص جوشان ویتامین سی منم باردارم مشکلی نداره برات ولی ویتامین ایی رو چون بارداری میترسم نخور

ولی در کل اب نمک ک هیچ مشکلی نداره هر چیتم باشه خیلی بهترت میکنه

حتما دکتر برو

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
۴۰۳۰ زنگ بزن‌ من چندین بار زنگ زدم هر دقت حس بد داشتم

زنگ زدم میگی برو تست بده سرفه های بدی میکنی

زنگ زدم میگی برو تست بده سرفه های بدی میکنی

من ک سرفه هاتو نشنیدم

حتما ۴۰۳۰ مدونه برو ی دکتر 

سرم اب نمک از داروخانه حتما بخر

زنجبیل و لیمو با یخورده خیلی کم عسل بزن بخور

بخور بگیر

قرص ویتامین سی جوشان بخور

میوه بخور

زنحبیل تازه با ی ورق لیمو بنداز تو حالت دمنوش بعد ک یخورده سرد شد خیلی کم عسل اضافه کن

من ک سرفه هاتو نشنیدم حتما ۴۰۳۰ مدونه برو ی دکتر  سرم اب نمک از داروخانه حتما بخر زنجبیل و ل ...

باشه دستت درد نکنه

باشه دستت درد نکنه

اینایی ک بهت گفتم دوستم با کل خانوادش کرونا گرفتن خفیف دکتر بهشون داد قرص ویتامین دی هم یکی تو ناه اگه ۵۰۰۰۰ بخور اگه کمتر دوزش بیشتر

دوستم این چیزها رو انجام داد با دو تا قرص اصلی و مربوط به عفونت ک اونو باید بری دکتر جون باردارم هسی رو هوا نباید بخوری

اینایی ک بهت گفتم دوستم با کل خانوادش کرونا گرفتن خفیف دکتر بهشون داد قرص ویتامین دی هم یکی تو ناه ا ...

باشه عزیزم