2777
2789

سلام صبحتون بخیر

میخواستم بپرسم به نظر خودتون اوج مذهبی بودنتون تو چه بازه ای از زندگیتون بوده و فکر میکنید دلیلش چی بوده؟

و همین طور چه دوره ای حس میکنید خیلی از خدا دور شدید و چرا؟

سنتون رو هم اگه خواستید بگید 

مرسی

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من قبلنا روزی ۱۲۰۰صلوات میفرستادم قران میخوندم 

نماز قضایی روزه قضا 

حتی یادمه یه بار ۵ بار پشت سر هم قرانو ختم کردم هر بار ۸ تا ۱۰روز 

بعد که کرونا گرفتم و یک سقط کردم خیلی از خدا دور شدم 

شرمندم ولی حالا هم که باردارم حالم اجازه نمیده مثل قبل باشم خیلی عوض شدم 

۲۹ سال

خدایا شکرت 

۲۳ 

تا قبل از ۱۵ اینا خیلی زیاد مذهبی بودم  علتشم حس خوبی داشتم و خانواده تقریبا مذهبی دارم

بعدشم خوب بودم ولی از ۲۱ تا ۲۲ از خدا یکم دور شدم علتش جو گیری تاثیر از اجتماع حس کنجکاوی 

مجنون‌حسین راچہ هراس‌از‌سخن‌خلق‌؟!چون‌خالق‌این‌خلق،گرفتار‌حسین‌ است♥️
کلاس سوم دبستان بودم تحت تاثیر رفتار های معلممون اهنگ گوش نمیدادم بعدش فهمیدم اصلا دلم نمیخواد مثه ...

چی شد که به این نتیجه رسیدی نمیخوای اونجوری باشی

والا من قبلنا روزی ۱۲۰۰صلوات میفرستادم قران میخوندم  نماز قضایی روزه قضا  حتی یادمه یه ب ...

منم از بعد یه اتفاق بدی که افتاد برام اینجوری شدم ولی با اینکه دو سه سال گذشته هنوزم مثل قبل نیستم

چی شد که به این نتیجه رسیدی نمیخوای اونجوری باشی

چون قبلشم اونجوری نبودم فقط تحت تاثیر حرفای معلمم اونطوری شدم

کلا من آدمی نیستم که بتونم مذهبی باشم با خلق و خوی من جور درنمیاد

خودم چند وقتیه خیلی مذهبی نیستم ولی همش حس میکنم یه چیزی کم دارم از طرفی حس میکنم نمیتونم مذهبی باشم ...

دختر گل .تعریفتون از مذهبی بودن چیه؟

آیا کسی که نماز بخونه از نظر شما مذهبیه؟ خوب نماز که وظیفه است.خدا این همه نعمت داده یه نماز از ما خواسته.

نماز نخوندن یه جور نا مردی در حق خودمونه.

یا مثلا روزه.

یا چیزای دیگه.

اینا یه سری اصول هستن برای حال خوب خودمون.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

اوج مذهبی بودنو موقع پیش دانشگاهی حس کردم

کنکور باعث شده بود واقعا به خدا نزدیک بشم شبها برای عبادت بیدار میشدم خیلی صفا داشت...

درسته الان پاکی و صفای اون سن رو ندارم ولی برای مذهبی بودن دلایل قوی تر و بیشتری دارم 

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓