2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی و غیر مذهبی یه چند لحظه تشریف میارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 127 پست
والا من قبلنا روزی ۱۲۰۰صلوات میفرستادم قران میخوندم  نماز قضایی روزه قضا  حتی یادمه یه ب ...

خوب شما یه مدت خیلی تند رفتی برای همین زده شدی.

آهسته وپیوسته.

همین نماز وروزه واجب کافیه.خدا بیشتر نخواسته

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
دختر گل .تعریفتون از مذهبی بودن چیه؟ آیا کسی که نماز بخونه از نظر شما مذهبیه؟ خوب نماز که وظیفه است ...

نه نماز و روزه و اینام سر جاشه ولی مخصوصا نماز رو به زور و دیر و تند تند میخونم نمیدونم انگار همه چی برام از سر اجباره ولی خیلی ناراحتم که دیگه اون حس هایی که قبلا داشتم رو ندارم انگار کارایی که میکنم برای اینه که فقط اون کار رو انجام بدم که بیشتر از این اذیت نشم و یه راهی برای برگشت بمونه برام

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اوج مذهبی بودنم تو راهنمایی بود 

چون مدرسه خوبی میرفتم

و همونطور رشد کردم

اوج غیر مذهبی بودنم تقریبا ۶ ماه پیش بود 

تحت تاثیر فصای مجازی و اینستاگرام بودم 

و بعد با خوندن کتابای مطهری دین جدیدی پیدا کردم

اوج مذهبی بودنو موقع پیش دانشگاهی حس کردم کنکور باعث شده بود واقعا به خدا نزدیک بشم شبها برای عبادت ...

دقیقا خیلی حال خوبیه

به نظرت چرا بعد کنکور دیگه ادامه ندادی؟

وقتی از خدا دورم که کمتر باهاش صحیت میکنم پیشنهاد میدم حتما کتاب رابطه عبد و مولا رو بخونید

ولی من حس میکنم چون دورم کمتر صحبت میکنم   

نویسندش کیه؟

خدا از ما خانوما زیاد چیزی نخواسته.

در اصل همین حجاب کافیه.

با یک سری اصول مثل نماز وروزه و ...

بقیش اصول اخلاقیه که باید رعایت بشه.مثلا غیبت نکردن یه اصل اخلاقیه که با انسانیت آدم ربط داره.یا اختلاف ننداختن بین مردم یا فتنه نکردن .

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

دانشجو که بودم به خدا حسابی نزدیک بودم..تاثیر استاد خوبم بود خدا رو قشنگ برامون کرده بود...و بعد یه مدت باز دور شدم اما الان هم باز نمازام میخونم وبخدا خیلی امید دارم.الان حاجت مهم دارم...۳۵ سالمه.. 

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید
دقیقا خیلی حال خوبیه به نظرت چرا بعد کنکور دیگه ادامه ندادی؟

بعد کنکور همین مسیرو ادامه دادم و دانشگاه با مسائل جدی تری از دین روبه رو شدم مطالعاتمو زیاد کردم با شهدا آشنا شدم.... ولی فکر میکنم به خاطر افزایش سن که خب تجارب گناهم بیشتر شد کم کم طعم شیرینی عبادت ازم گرفته شد...منتها الحمدلله همچنان تو همون مسیرم

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
خدا از ما خانوما زیاد چیزی نخواسته. در اصل همین حجاب کافیه. با یک سری اصول مثل نماز وروزه و ... ب ...

حرفتون درسته ولی وقتی از ته دلت اون ایمان رو نداشته باشی همه ی اینا از سر اجباره که حال منم همینجوریه

ولی قبلا اصلا تویه فضای دیگه بودم بهش فکر میکنم خیلی ناراحتم که دیگه اون حس ها رو ندارم 

از نظر تئوری با همه ی اینا اوکیم ولی ته دلم مثل قبل نیست

نه نماز و روزه و اینام سر جاشه ولی مخصوصا نماز رو به زور و دیر و تند تند میخونم نمیدونم انگار همه چی ...

خوب عالیه.

همین یعنی از ته قلبت عقیده داری که باید انجامش بدی. و داری از روی ادب انجام میدی.

نشون میده با ادب هستی و با وجودی که اذیت میشی بازم میخونی.

این حال و هوا ها عادیه.بالاخره ما آدمیم و همیشه به یک قرار نیستیم.

احساسمون هم بالا پایین داره

ولی من حس میکنم چون دورم کمتر صحبت میکنم     نویسندش کیه؟

دوطرفست

از صحبتهای استاد پناهیان هست

یا لااقل فایل های صوتی چگونه یه نماز خوب بخوانیم رو دانلود کن و گوش کن

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
دانشجو که بودم به خدا حسابی نزدیک بودم..تاثیر استاد خوبم بود خدا رو قشنگ برامون کرده بود...و بعد یه ...

ان شاء الله حاجت روا بشی عزیزم  

چی شد که دوباره برگشتی؟

اوجش مثل هم بودیم     دین جدید یعنی چی؟

اخه دینی ک من داشتم از صحبت های ادمی اطرافم بود

پر از تحریف 

وقتی کنابای شهید مطهری رو خوندم 

تصمیم گرفتم هرچی یاد دارم رو بریزم دور از نو شروع کنم

اون دین ک از حرفای اطرافیان بود اصلا لذتبخش نبود زور بود اجبار بود

میخوام با خوندن کتابای متفاوت مذهبی خودمو دینمو پیدا کنم 

و میخوام گوشمو از حرفای اطرافیان بسته نگهدارم

چه حرفای مذهبی چه ضد مذهبی✌️