2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی و غیر مذهبی یه چند لحظه تشریف میارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 127 پست
بعد کنکور همین مسیرو ادامه دادم و دانشگاه با مسائل جدی تری از دین روبه رو شدم مطالعاتمو زیاد کردم با ...

ان شاء الله روز به روز حالت بهتر باشه  

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم
ان شاء الله حاجت روا بشی عزیزم     چی شد که دوباره برگشتی؟

وقتی به خواسته ام نرسیدم گفتم یه جای کار اشکال هست ..بله دیدم نماز ترک کردم..گفتم دنیا کمک کن به بقیه وقتی سیم اتصال وصل نباشه فایده نداره و مانع اجابت دعاهام و نرسیدن به هدفم میشه..خیلی بهش امید دارم..الان شاید دو هفته میشه باز نماز میخونم..امیدوارم این سری جدا نشم.

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه دینی ک من داشتم از صحبت های ادمی اطرافم بود پر از تحریف  وقتی کنابای شهید مطهری رو خوندم& ...

دقیقا

شناخت عوام از اسلام و حقیقت اسلام زمین تا آسمون با هم فرق دارن... منم با مطالعه اثار ایشون و حرفای اقای میرباقری و پناهیان به این نتیجه رسیدم...

حس میکنم اینکه وقتی امام زمان ظهور میکنن یه عده مون میگن ایشون دین جدید اوردن از همین بابت هست...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
خوب عالیه. همین یعنی از ته قلبت عقیده داری که باید انجامش بدی. و داری از روی ادب انجام میدی. نشون ...

مرسی  

اخه دو سه ساله همین جوریم همش میترسم همین جوری بمونم انگار قلبم مریضه ولی نمیدونم باید چیکارش کنم

یه بخشی از درونم از مذهب و سخنرانی و نماز و این چیزا فراریه یه بخشیش تشنه است

حرفتون درسته ولی وقتی از ته دلت اون ایمان رو نداشته باشی همه ی اینا از سر اجباره که حال منم همینجوری ...

خودت فکر میکنی دلیلش چیه؟ 

خوب ما یه سری روزمرگی داریم.

مشغول هستیم .کار داریم .درس داریم.

مثلا من خودم بچه دارم واقعا سرم شلوغه.

ولی یه سری چارچوب دارم .هم فکری هم اخلاقی.وقتی رعایت میکنم حالم خوبه.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
ان شاء الله روز به روز حالت بهتر باشه    

ممنون

من فکر میکنم این حسی که گفتید علتش گناهیه که بابتش توبه نکردید و باعث شده کم کم علاقه اتون به عبادت کمرنگ بشه... ببخشید البته جسارته

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
اخه دینی ک من داشتم از صحبت های ادمی اطرافم بود پر از تحریف  وقتی کنابای شهید مطهری رو خوندم& ...

کلیپ های پناهیان عالیه.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
خودت فکر میکنی دلیلش چیه؟  خوب ما یه سری روزمرگی داریم. مشغول هستیم .کار داریم .درس داریم. م ...

واقعا نمیدونم چرا

نمیدونم به خاطر تکبر بوده یا به خاطر اینکه بعد اتفاق بدی که افتاد ناامید شدم و شک کردم به همه چی یا محیط دانشگاه که مختلطه هر چند خیلی رعایت میکردم تو دانشگاه یا امتحانه اصلا....

مرسی     اخه دو سه ساله همین جوریم همش میترسم همین جوری بمونم انگار قلبم مریضه ولی نمیدون ...

یه سری کلیپهای کوتاه داره پناهیان .برید ببینید.چون خلاقانه وکوتاه هستش و همچنین آدم رو به فکر میندازه بسیار جالبه .امتحان کنید.

راست میگفت.میگفت حاضریم روزی ده تا کلیپ از اینستا دانبلود کنیم ولی برای این چیزا وقت نمیزاریم.

مثلا یه کلیپ داره برای من که خیلی جالب بود 

بزن توی نت 

اینجا همه چیز امتحان است 

از پناهیان

ببین کل زندگی منو و روابطم با اطرافیانم رو عوض کرد.حالم خوبه حتی اگه اذیتم کنن.

واقعا نمیدونم چرا نمیدونم به خاطر تکبر بوده یا به خاطر اینکه بعد اتفاق بدی که افتاد ناامید شدم و شک ...

کلیات اصول رو رعایت میکنم ولی اکثرا از ته قلبم نیست

ولی خب اهنگ هم گوش میدم... غیبت میکنم گاهی... وقتمو خیلی تلف میکنم...