2777
2789

من ۲۰ میدم

عاشق عروسکم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

نازه

۱۰

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰ بله می ارزه خیلی قشنگه

𝕯𝖔 𝖓𝖔𝖙 𝖙𝖆𝖐𝖊 𝖑𝖎𝖋𝖊 𝖙𝖔𝖔 𝖘𝖊𝖗𝖎𝖔𝖚𝖘𝖑𝖞.𝕭𝖊𝖈𝖆𝖚𝖘𝖊 𝖄𝖔𝖚 𝖜𝖎𝖑𝖑 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖌𝖊𝖙 𝖔𝖚𝖙 𝖔𝖋 𝖎𝖙 𝖆𝖑𝖎𝖛𝖊..!

۱۰

آره می ارزه شاید حتی بیشترم بیارزه

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.