2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا بیاید خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 29 پست
بنظرت چیکار کنم تا کی بمونم چکاری درسته؟

تصمیمتو بگیر و یه تکونی به زندگیت بده نمیشه که همش شما گذشت کنی و کوتاه بیای انقد گذشت کردی از نظر شوهرت شده وظیفت پس برو دادگاه بگو نفقه نمیده شاید باعث بشه بره دنبال کاری تو دادگاه بگو مشروب میخوره ان شاالله که مشکلت ختم به خیر بشه راستی منم یه ختم سوره نصر گذاشتم دارم عضو گیری میکنم اگه حاجتی داری شرکت کن عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سرکار خانم شما توی سختی داری میحنگی و قدر خیلی چیزها را که نداری می‌دونی قدر این همه تلاش را بدان

الان چی بدست اوردم؟ پاداش  من چیه دلخوشیم چیه  دل پیر به چه دردم میخوره  گریه های پدرم به چه دردم میخوره این همه حسرت به دلم مونده جوونیم رفت موقعیت هام رفت  ارزوهام رفت.. میفهمم شما چی میگین ولی خب این روش زندگی به دردم نخورد

خيلي زياد عزيزم الان جنسيتم معلوم نميشه كاريش كرد نهايت بري كورتاژ كني كه الانم خيلي گناه داره ...

فکر نکنم گناهش به اندازه بدنیا اوردنش  بزرگ باشه 

اشتباه از خودم بود 😔 خودمو نمیبخشم 

خدا هیچوقت برا من خوبی رقم نمیزنه 

هیچوقت هیچوقت کاش فقط یکبار صدامو بشنوه و این بچه رو از این زندگی نجات بده

فکر نکنم گناهش به اندازه بدنیا اوردنش  بزرگ باشه  اشتباه از خودم بود 😔 خودمو نمیبخشم&nbs ...

هرکاری میکنی، اون بچه رو سقط نکنید! قتل نفسه! زندگیون بدتر از اینی ک هست میشه!!

بع ش باید ببینید ، خانواده تون قبول میکنن ک جدا شین و با اونا زندگی کنید؟ چون اینطور ک معلومه منبع درامدی ندارید! پس بعد جدایی باید با اونا زندگی کنید! باید ببینید ک میتونید با خانواده زندگی کنید یا نه!!!

قد ۱۵۷    وزن اولیه ۷۲      وزن هدف ۵۷ کیلو