2777
2789

سرشب بود .

تره بار رفتم .

مثلا بلال تازه بخرم .

دیدم بساط میوه های خراب تره بار بیرون از فروشگاه پهن شده .

توش فقط یک مشمبای دو کیلویی بلال پوست کنده و تازه بود .همون را فوری برش داشتم .

دیدم نارنگی هم میخواهم .نارنگی پوستش سبز بود .نگو نارنجه .اون هم یک کیلو و خورده .

یک مشمبای کدو دو کیلو برداشتم .

طرز کارشون هم همینه میوه های مونده را با کمی پلاسیده قاتی میکنند .میریزند تو مشمبا .بدون وزن گرفتن .هر کدوم بیست هزار تومان یا سی تومان .

من هم نارنگی مثلا خریدم .اومدم نارنگی را پوست کندم بخورم .ترش بود .سفت بود .دونه هم زیاد داشت فهمیدم نارنجه .

شب کلی دعوا شد .خانواده ام خوششون نمیاد این مدل میوه بخرم .ببخشیدا معتقدند اگر میوه درجه یک بخرم به نظرشون اشغال اوردم خونه .ولی خدا شاهده میوه هام کم و کسری نداشت .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

چرا حس میکنم ایم تاپیک رو قبلا دیدم

چه ربطی داشت .خخخخخ

من صدبار از خرید میوه هام گزارش میزارم اینجا .ولی این موصوعش تازس .تکراری نیست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این میوه های دست چین بردار که اشتباه نکنی

میخواستم دست چین بخرم .ولی گرونند .

احه اونا ارزونند .

ما پول لازممونه .