2777
2789
عنوان

چطور بچمو نبرم پیش فامیل شوهرام؟

162 بازدید | 2 پست

خانما شماهایی که بچه دارید مخصوصا بچه کوچیک چیکار میکنید که از دیگران محافطتشون کنید؟ 

من فامیل شوهرم اصلا مراعات کرونارو نمیکنن ولی مجبورم بچه ۲ماهونیمم رو ببرم پیششون یا خودشون‌میان... هرچیم میگیم کرونا هست یه مراعات سر سری میکنن ولی در کل مراعات نمیکنن... شوهرمم برای اینکه دل مامان باباش نشکنه دور نمیکنه بچمو.

من خودم تو حاملگی کرونا گرفتم ، دوباره خیلی میترسم. سخت گذشت. هیچکسم به دادم‌نرسید جز شوهرم و مادرم... برای همین درک مریضی و درد ندارن. 

شما چیکار میکنید که بچتونو نبرید پیش چنین ادمایی

چی بگم اخه خب نمیتونی مستقیم بگی نیاین و .... خودشون باید درک کنن که نمیکنن . یا باید قیدشونو کلا بزنی یا بسازی . ولی خب من سر بچم با هیچکی تعارف ندارم حتی اگه قطع رابطه کنیم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.